Tensiuni astrale pentru PATRU zodii. Pot apărea furtuni de emoții!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Marte va fi în Berbec până duminică, 9 iunie. Vezi ce se întâmplă cu următoarele patru zodii.

Marte este în Berbec de pe 30 aprilie, iar duminică, pe 9 iunie, va intra în Taur. Știm că semnul Berbecului, dar și Marte, sunt asociate cu nerăbdarea și furia, deci până atunci, este posibil să apară niște conflicte. Ce putem face? Să nu ne grăbim, mai ales când luăm decizii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mai ai câteva zile în care poți să fii în centrul atenției. Marte îți oferă mult curaj, încredere și vitalitate abundentă. Pe lângă beneficiile aduse, trebuie să ținem cont și de vulnerabilități. Astfel, Marte poate fi responsabil și pentru furie, conflicte și agresivitate. Trebuie să eviți conflictele și să faci sport pentru a canaliza această furie într-un mod constructiv.

Conjuncția Mercur-Jupiter de pe 4 iunie. Care sunt beneficiile acestui spectacol cosmic?

Rac/Ascendent în Rac

Fiind un semn cardinal, vei fi printre cei mai afectați de acest tranzit, mai ales pe finalul lui. Marte, simbol al curajului și furiei, va traversa Casa a zecea în astrograma ta, care guvernează cariera, statutul social și relațiile cu autoritățile. S-ar putea să te confrunți cu conflicte cu părinții sau cu alte figuri importante din viața ta. De asemenea, pot apărea dispute cu superiorii, iar modul tău de a comunica sau de a oferi indicații altora poate deveni autoritar.

Balanță/ascendent în Balanță

Când Marte se află în Casa a șaptea a relațiilor, acesta poate aduce un potențial de conflict pe care merită să îl iei in  calcul. Dacă ești singur, s-ar putea să simți presiunea de a te implica într-o relație, fie din dorința de a te alinia cu cei din jur care au deja parteneri, fie din atracție fizică pură. Este important să reții că Marte este asociat cu relații care se bazează doar pe atracția fizică, neglijând aspectele mai profunde și compatibilitatea emoțională. Dacă ești deja într-o relație, tranzitul lui Marte în această casă poate provoca unele conflicte, confruntări și nemulțumiri.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte în Casa a patra aduce posibilitatea apariției conflictelor și tensiunilor în familie, care pot izbucni fără un motiv clar. Asociat cu impulsivitatea și agresivitatea, Marte poate contribui mai ales la dispute familiale. Membrii familiei ar putea avea perspective diferite și să fie convinși că au dreptate, ceea ce poate face dificilă găsirea unui teren comun de înțelegere.

Lecțiile astrelor pentru Berbec, Gemeni și Balanță. În perioada următoare, profitați din plin!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel