Te-ai născut pe 9, 18, 27 sau ai cifra destinului 9? Anul 2025 este foarte important pentru tine!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

Din punctul de vedere al numerologiei, anul 2025 va aduce schimbări majore. Iată la ce te poți aștepta!

Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului viitor în numerologie.

Ești cineva născut pe 9, 18, 27 sau ai cifra destinului 9? Fii foarte atent, pentru că anul viitor este anul tău. Este 2025, iar 2+2+5 face 9. Anul viitor este un an de 9.

Vor avea loc evenimente semnificative. În primul rând, dacă ai cifra destinului 9 sau ești născut pe 9, 18, 27, te pricepi cel mai bine la manifestare. Acesta este darul tău. Partea mai puțin plăcută este că, probabil, te vei confrunta cu probleme de sănătate la un moment dat. Asta se întâmplă deoarece energia numărului 9 este prea puternică pentru lumea fizică.

Așa că iei binele împreună cu răul. Nu prea poți face multe în privința aspectului fizic, dar poți îmbrățișa aspectul spiritual și darurile care ți-au fost oferite ca persoană cu cifra 9. Cum este cineva cu cifra 9 cel mai bun la manifestare? Literele asociate cu numărul 9 sunt I și R, care simbolizează iluzia și realitatea.

Este vorba despre încarnare și reîncarnare. Este însăși esența realității. Numărul 9 este, de asemenea, numărul conștiinței umane, referindu-se la conștiința umană inferioară și superioară. Conștiința umană inferioară este reprezentată de 666. 6 plus 6 plus 6 face 18, iar 1+8 face 9. Conștiința umană superioară este reprezentată de 144.000. 1+4+4 face tot 9. Dar cum te ajută toate acestea să manifestezi? Cei care au cifra 9 în numerologie au abilitatea de a jongla cu iluzia și realitatea, aducând ceea ce își doresc din iluzie în realitate.

Previziuni 2025. Cele mai norocoase ȘASE zodii în horoscopul chinezesc

Dacă ai energia numărului 9, ești o manifestare a matricei în sine. Și, ca atare, atunci când îți folosești abilitățile autentice ca persoană cu cifra 9, devii manifestatorul suprem. Astrologul ne oferă un exemplu din propria viață: „Așa am reușit eu, având drumul vieții 9, să mă scot din adâncurile sărăciei, trăind din ajutor pentru dizabilități timp de 10 ani, până la atingerea libertății financiare, ceva ce nu credeam posibil pentru cineva care este legal orb, dar este cu siguranță realizabil, deoarece trăiesc asta în fiecare zi.”

Dacă ai energia numărului 9, anul viitor va fi unul deosebit pentru tine, pentru că abilitățile tale de manifestare vor fi amplificate. Chiar este atât de simplu. Totul se reduce la alinierea gândurilor tale cu emoțiile tale, generând astfel acțiuni care conduc la rezultatele dorite.

Vezi aici videoclipul complet.

Care sunt alte trăsături ale cifrei destinului 9 în numerologie?

Ești un suflet bătrân, un fel de filosof și un observator atent. Fiind ultimul dintre numerele cu o singură cifră, călătoria ta este una extrem de evoluată. Vrei să explorezi limitele experienței umane și să faci lumea un loc mai bun. Ai o viziune globală, o minte creativă și o sete de cunoaștere. Ai o dorință puternică de a trăi din plin, de a experimenta totul, de a deveni mai bun și de a-i ajuta pe alții.

În esență, ești umanitarist, în căutarea unor semnificații mai profunde și a unor modalități de a contribui la progres. Toată experiența ta de viață te ajută să înveți cum să-i sprijini pe ceilalți, pentru că îți dorești cu adevărat să fii de ajutor. Câștigurile materiale și ambițiile nu te motivează cu adevărat.

Ești o sursă carismatică de înțelepciune și sprijin pentru ceilalți. Ești mereu înconjurat de prieteni și cunoștințe. De asemenea, ești foarte creativ și te-ai putea bucura de artă, scris, grădinărit, gătit sau meșteșuguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?