Te afli într-o luptă cu emoțiile? Acesta este efectul SuperLunii Pline din Berbec!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 17 octombrie, avem SuperLuna Plină din semnul Berbecului. Este un eveniment foarte intens, care ne va pune față în față cu cele mai adânci temeri!

Soarele în Balanță și Luna în Berbec sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare. 

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, Zeul Războiului. Arhetipul Berbecului este cel al primăverii. Arhetipul Berbecului are și o resursă și o vulnerabilitate. Resursa este curajul, încrederea, forța, energia, iar vulnerabilitatea este furia sau frica. 

Dacă te simți complet copleșit acum, este perfect normal. Această Lună Plină în Berbec ne aduce adânc în tărâmul rănilor și umbrelor noastre nerecunoscute. Este în conjuncție cu Chiron, ceea ce ne conduce într-o călătorie de recuperare a sufletului. Această Lună Plină nu este doar emoțională. Este viscerală și cu adevărat intensă, pentru că, probabil, ne arată fragmentele pierdute ale sufletului nostru.

Ne arată cum bucăți din sufletul nostru s-ar fi putut desprinde în momente dureroase și dificile din viețile noastre, lăsându-ne cu un sentiment de incompletitudine. Cu toate acestea, această Lună Plină ne poate ajuta să accesăm din nou acele părți pierdute ale sufletului nostru. Astfel, s-ar putea să te regăsești revenind la acele momente. Ideal ar fi să putem îngriji și resuscita acea parte lipsă a ființei noastre. Deci, este firesc să iasă la suprafață sentimente brute acum.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Este în regulă dacă trebuie să plângi. Aceasta inițiază un proces de vindecare extrem de puternic și îți extinde înțelegerea de sine. Ne reconectăm cu o parte rănită din noi care poate fi revitalizată cu dragoste. Și, pe măsură ce reunim aceste fragmente, putem manifesta cu adevărat iubirea necondiționată față de noi înșine. Unii dintre voi, pe de altă parte, s-ar putea să sărbătorească un moment important în procesul de vindecare.

De asemenea, ar trebui să revizitezi perioada de la mijlocul lunii februarie și începutul lunii aprilie din acest an, care a fost un moment crucial în această călătorie de vindecare și care îți poate oferi un context suplimentar despre ceea ce încerci să repari. Și dacă ai marcaje în semnele cardinale, atunci cu siguranță te conectezi la puterea acestei Luni Pline. Ești dispus să te regăsești, indiferent de emoțiile prin care trebuie să treci?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel