Te-a „vizitat” o rudă decedată în vis? Nu o să îți vină să crezi care e adevărata semnificație!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Freepik.com
Freepik.com

Dacă visezi o rudă decedată, ai putea crede că te vizitează. Însă nu este chiar așa. Un expert spiritual explică adevărata semnificație!

Un expert în spiritualitate a postat, pe contul său de TikTok, câteva informații despre ce înseamnă când vedem o rudă decedată în vis!

Ai fost vreodată vizitat de un spirit? O vizită a unui spirit are loc de obicei în stare de vis, și este momentul în care unul dintre cei dragi ție, care a trecut în lumea spiritelor, te contactează și ai un vis foarte viu despre ei. Poate că vin să își ia rămas-bun sau poate că au un mesaj important pentru tine, poate altceva.

Adevărul este că nu ei te vizitează de fapt. De fapt, este invers. Tu ești cel care îi vizitează pe ei. În starea ta de vis, ceea ce se întâmplă este că ieși din corpul tău și petreci timp cu ei în dimensiunea în care locuiesc acum. Iar motivul principal pentru care acest lucru este posibil nu este doar pentru că te-ai gândit la ei sau pentru că îi iubești, ci pentru că ești foarte psihic sau foarte înzestrat. Șansele sunt mari ca tu să ai abilitatea de a fi un medium psihic natural.

Vezi aici videoclipul complet.

Cum poți trece peste o pierdere?

Fii răbdător

Aceste experiențe sunt complet normale. Deși oamenii spun adesea că simt că „înnebunesc”, acest lucru nu este un semn de boală mintală. Este posibil să-ți ia ceva timp să înțelegi ce s-a întâmplat, dar acordă-ți timp.

Scrie-le o scrisoare

Dacă mai ai multe de spus persoanei care a murit, încearcă să-i scrii o scrisoare. Scrisul te poate ajuta să-ți organizezi gândurile și să exprimi în cuvinte cum te-ai simțit de la moartea lor.

Fii bun cu tine însuți

Perioada de după moartea cuiva este foarte stresantă. Încearcă să te asiguri că te odihnești suficient și că îți faci timp pentru activități care te relaxează.

Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire

Învață mai multe despre doliu

Doliul poate fi copleșitor. Să înveți mai multe despre cum se simte durerea pierderii te poate ajuta să accepți ceea ce trăiești. Avem o serie de resurse care te pot ajuta să înțelegi mai bine doliul.

Vorbește cu cineva

Dacă vezi, auzi sau simți prezența cuiva care a murit, s-ar putea să fii reticent să vorbești cu cineva despre asta. Însă vorbind despre experiențele tale te va ajuta să îți înțelegi mai bine sentimentele. 

Este în regulă să vorbești cu o persoană decedată?

A vorbi cu persoana care a murit face parte și din procesul normal de doliu. La fel ca în cazul în care o vezi sau simți prezența ei, s-ar putea să te surprinzi vorbind cu ea pentru că mintea ta a uitat temporar că a murit. Sau, ai putea să vorbești cu ea pentru că îți este dor și îți găsești alinare vorbind cu voce tare. Nu este nimic rău în asta. În multe cazuri, te poate ajuta chiar să menții legătura pe care o aveai cu ea când era în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?