Taurul în 2025: planuri, cheltuieli și sprijin în învățare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop 2025 Taur. Ce trebuie să aibă în vedere reprezentanții acestui semn de pământ?

Anul 2025 va fi unul complex din perspectiva astrologică, având în vedere retrogradările planetelor Venus și Marte, precum și mutările temporare ale lui Saturn, Uranus și Neptun prin diferite semne. De asemenea, Nodurile Lunare se vor deplasa pe axa Fecioară-Pești. Principala temă a acestui an va fi începutul unui nou capitol, iar fiecare persoană va descoperi în ce aspect al vieții simte nevoia de reînnoire.

Ce aduce luna noiembrie pentru Taur? „Familia o să fie atât sursa fericirii, cât și cea a nefericirii tale!”

Previziuni 2025 pentru Taur/Ascendent în Taur

Jupiter se află în Casa a II-a, care se ocupă de bani și resurse, iar acest tranzit îți mută toată atenția asupra finanțelor. Această influență va dura până pe 10 iunie 2025, timp în care vei simți nevoia de a-ți crește salariul sau de a găsi o sursă suplimentară de venit. Este important să fii conștient că Jupiter poate aduce atât oportunități financiare, cât și cheltuieli neprevăzute, unele dintre ele surprinzătoare.

Deși Jupiter îți oferă posibilitatea de a câștiga mai mult, el poate aduce și cheltuieli care îți vor afecta economiile. Astrologul te sfătuiește să lucrezi din greu până în vara anului viitor pentru a-ți asigura o creștere a veniturilor și o strategie financiară bine definită. În această perioadă, trebuie să găsești un echilibru între latura de răsfăț și cea de responsabilitate, deoarece Jupiter va forma un careu cu Saturn, care îți va cere să fii mai matur în gestionarea banilor.

În martie 2025, Venus va retrograda din Casa a XII-a în Casa a XI-a. Această retrogradare poate afecta planurile, în special cele legate de viitorul apropiat. La sfârșitul anului 2024, când îți vei stabili rezoluții pentru anul următor, astrologul îți recomandă să nu te concentrezi prea mult asupra acestora, ci să rămâi deschis la noi oportunități în prima parte a anului 2025. Această retrogradare te va ajuta să reflectezi asupra progresului tău și să vezi cât ai evoluat.

După 10 iunie 2025, Jupiter va intra în Casa a III-a, ceea ce îți va aduce sprijin în învățare și noi oportunități de a câștiga bani. Aceasta va fi o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri sau facultăți și pentru a călători, în special dacă dorești să pleci din țară. De asemenea, între 25 martie și 1 septembrie 2025, Saturn și Neptun se vor afla în Casa a XII-a, oferindu-ți ocazia de a te dezrădăcina. Mulți nativi vor simți dorința de a călători, nu doar din plăcere, ci și pentru a explora noi oportunități.

Anul 2025 va începe cu Marte retrograd, deci trebuie să fii atent la conflictele cu familia și partenerul. Este bine să eviți certurile din orgoliu pentru a trece mai ușor prin provocările acestei perioade.

De pe canalul Love for Intuitive Astrology aflăm că anul 2025 va fi un an important pentru nativii cu Soarele, Luna sau ascendentul în semnul Taurul. Va fi, de asemenea, o perioadă de transformare, de creștere personală, care se va axa și pe dezvoltarea spirituală, dar mai ales pe creșterea finanțelor. Trebuie ca acești nativi să fie și mai atenți la modul în care își exprimă valorile. De asemenea, astrologul de pe acest canal este de părere că influențele lui Saturn, Neptun și Uranus, de anul viitor, îți vor aduce o muncă interioare profundă, dar și o schimbare în modul în care te conectezi cu ceilalți, precum și în stilul tău de comunicare. După 2025, vei fi mai autentic și mai conștient de tot ceea ce se întâmplă în viața ta. 

Poți să vezi și: Sunt compatibili Taurii și Vărsătorii? Dorința de stabilitate îi unește, dar încăpățânarea îi desparte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel