Taurii trebuie să se trezească la realitate, Leii nu trebuie să aibă prejudecăți. Horoscop 22 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 22 octombrie.

Azi, avem trigonul dintre Mercur și Saturn. Nu este un aspect atât de rău, chiar dacă este Saturn implicat. Ne oferă o frână, timp de gândire, lucruri necesare în vremurile în care trăim. Ne trebuie mai multă înțelepciune, dar și un pas în spate și de o analiză mai serioasă a lucrurilor. Mercur este în Scorpion, este destul de detectiv, analizează, cercetează, verifică, iar Saturn în Pești face o delimitare clară între ceea ce este în capul nostru și ceea ce este realitate. 

Un trigon, adică un unghi de 90 de grade între aceste planete, ne ajută să ne retragem puțin, să vedem ce se întâmplă, iar mintea noastră să proceseze și să găsească unele conexiuni. Pentru că lumea în care trăim este destul de tensionată, anul 2024 este destul de important. Vocea noastră interioară trebuie să ne ofere o direcție mai clară. 

Aspectul de azi ne ajută să ne canalizăm foarte bine energia mentală. 

CINCI zodii primesc mingi de foc de la astre! Ce trebuie să învețe până în 2025?

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să ai foarte mare grijă la investițiile pe care le faci. Tu chiar ești nevoit să dai un pas în spate și înainte de a încheia un contract, înainte de o negociere, înainte de a face o ofertă sau de a accepta una. Orice ar fi, nu te grăbi. Mai stai, permite-ți să îți dai mai mult timp. Atunci când cineva te grăbește, înseamnă că acelei persoane îi e frică de faptul că s-ar putea să piardă. 

Ultimele două săptămâni cu Marte în Rac! Sugestii importante pentru TOATE semnele zodiacului

Taur/Ascendent în Taur

Mercur este în Casa a șaptea și Saturn în Casa a cincea la tine. Azi trebuie să te trezești la realitate. În momentul în care te uiți la partener, să nu îl mai acuzi de nimicuri, ci să îl iei ca atare. Nu mai înflori situația, nu te mai victimiza, nu îi mai găsi scuze. Dacă ești singur și cunoști pe cineva, uită-te foarte obiectiv la acea persoană. 

Sunt compatibili Taurii și Vărsătorii? Dorința de stabilitate îi unește, dar încăpățânarea îi desparte!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, se află în Casa a șasea și face un trigon cu Saturn din Casa a zecea. Am putea zice că există o conexiune între ce îți dorești tu să se întâmple la locul de muncă și ce își doresc șefii ca tu să faci. Azi ai face bine să fii mai tăcut la serviciu. Trebuie să fii precum un înțelept care doar ascultă. 

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi foarte bună pentru a purta discuții inconfortabile cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari. Dacă trebuie să le spui lucruri de care te-ai temut sau de care îți este frică, azi e ziua cea mare.

Ora de iarnă în 2024. Pe ce dată dăm ceasurile înapoi cu o oră și care sunt efectele asupra organismului?

Leu/Ascendent în Leu

Nu este cazul să aduci acuzații ori să ai bănuieli neîntemeiate. Nici să emiți anumite prejudecăți fără să ai dovezi. Mai ales când este vorba de comunicarea cu familia. Stai cât mai mult în banca ta și lasă furtuna să treacă.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Mercur este guvernatorul tău. Este într-o casă în care se simte bine, face trigonul cu Saturn din Casa a șaptea. Tu astăzi ești omul care îi înțelege pe toți. Îi ascultă și îi și conectează. Gândește-te și la cum îți poți mări veniturile. Banii tăi trebuie să facă pui! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel