Taurii se luptă cu propria minte, iar Leii au ocazia să zică ce au pe suflet. Horoscop 21 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu aduce horoscopul zilei de 21 octombrie.

Începe o săptămână destul de tensionată din punct de vedere astrologic. De ce? Pentru că ne apropiem de un careu între Soare și Pluto. De altfel, este ultimul careu pe care îl face Soarele cu Pluto din Capricorn. Pluto va ieși luna viitoare de tot din Capricorn, așa că următorul careu cu Soarele se va petrece peste aproximativ 250 de ani! 

De asemenea, acest careu ne poate aduce destul de multe tensiuni, lupte de putere. Vom încerca să îi facem pe ceilalți să acționeze așa cum ne dorim noi. Poate că ei chiar au idei mai bune, dar nu le dăm voie să le pună în practică, deoarece nu dorim să pierdem controlul. 

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești printre cei afectați de careul dintre Soare și Pluto, așa că azi, deși vrei să te grăbești și să iei decizii, ai nevoie de diplomație, tocmai pentru a nu crea anumite probleme care să îți aducă repercusiuni atunci când îți va fi lumea mai dragă. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Taur/Ascendent în Taur

Luptele de putere cu colegii s-ar putea să te epuizeze, fiindcă vor fi destul de copleșitoare. Iar tu, când mergi acasă, nu o să te poți deconecta deloc de aceste probleme. Mintea ta îți va fi cel mai aprig inamic. Astrologul îți recomandă să nu te implici în anumite proiecte la muncă doar pentru a demonstra ceva, mai ales dacă nu te poți ocupa de ele așa cum trebuie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul dintre Soare și Pluto nu te afectează în mod special, dar merită să ne gândim la faptul că Venus a intrat în Casa a șaptea a relațiilor. Dacă au fost probleme pe plan personal, relațional, ele pot fi corectate. Poți începe să găsești soluții. 

Sprijin pentru Fecioară, Săgetător și Capricorn. Necazuri pentru Rac, Leu și Vărsător

Rac/Ascendent în Rac

Și pe tine te afectează acest careu dintre Soare și Pluto, pentru că la tine, primul lucru care contează în viață este familia. Pot apărea niște lupte de putere între rude, așa că trebuie să stai departe de ele. Dacă te implici, totuși, trebuie să știi că la un moment dat, vei avea și de pierdut. Și va durea când orgoliul îți este rănit. Depinde foarte modul și de felul în care te implici tu în aceste situații. 

Încă resimțim influența Eclipselor! Când vom scăpa de efectele nocive ale acestora?

Leu/Ascendent în Leu

Aspectul de azi nu te afectează serios, chiar dacă Soarele este guvernatorul tău și se află în careu cu Pluto. Azi ai șansa de a spune lucruri pe care nu le-ai spus multă vreme. Dacă ai așteptat mult timp să faci un reproș, să spui ce te-a durut, azi este ziua cea mai potrivită. 

Top PATRU zodii care te cuceresc de la prima întâlnire. Poți rezista farmecului lor?

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Acest aspect de azi te poate afecta foarte mult pe plan financiar. Ai grijă la acele cheltuieli pe care le faci doar pentru a fi în rând cu lumea sau pentru a impresiona pe cineva din familie. Trebuie să dai un pas în spate și să nu te gândești la expresia "Lasă că îți arăt eu ție" din punct de vedere financiar. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel