Taurii pierd controlul, Racii sunt foarte iritați. Schimbări mari pentru Balanță și îngrijorări financiare pentru Fecioare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce previziuni există pentru aceste zodii în luna octombrie?

Care sunt influențele pe care le primesc aceste semne din zodiac în luna octombrie?  Astrologul Ioana Ispas a discutat despre aceste previziuni, în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de Astrolog Ana Maria Ticea. 

În primul rând, care sunt evenimentele astrale principale ale acestei luni? Pe 2 octombrie, am avut Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, care produce efecte pe o lungă perioadă. Ce este nou în legătură cu această eclipsă și de ce produce efecte în următoarele șase luni? Vorbim despre o eclipsă care se petrece pe Nodul Sud, iar acesta discută despre încheierea a ceva ce deja s-a petrecut, însă acum se dă tonul final.

Desigur, mai sunt și alte tranzite și zile importante în luna octombrie. Pe 13 octombrie, Mercur intră în Scorpion, iar pe 17, Venus intră în Săgetător. Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion și energia ne scade, conform astrologului, care spune că este un final de lună mai dificil, provocator, plin de schimbări. Însă octombrie se anunță ultima lună liniștită, potrivit Ioanei Ispas, comparativ cu lunile noiembrie și decembrie.

Ce spune astrologul despre următoarele semne din zodiac?

Taur/Ascendent în Taur

Taurii pot simți că pierd un pic controlul, că nu mai sunt stăpâni pe timpul lor și că se petrec lucruri pe care nu le-au prevăzut. Și au nevoie în această perioadă să simtă că pot manevra lucrurile așa cum își doresc ei. Numai că în luna octombrie, va fi extrem de greu pentru Tauri să își gestioneze timpul. De asemenea, vor fi nevoiți să aibă în vedere și punctul celorlalți de vedere și să îl ia și în considerare, nu doar să îl audă. O bună perioadă, Venus, care guvernează zodia Taur, va tranzita zodia opusă, Scorpion. Iar acest lucru le dă acestor nativi senzația de nesiguranță. Simt că pășesc pe niște valuri foarte instabile. Cu cât încearcă mai mult să controleze ceea ce li se întâmplă, cu atât va fi mai rău. 

Oportunități remarcabile pentru Fecioară, Pești. Vești rele pentru Taur, Gemeni și Scorpion

Rac/Ascendent în Rac

Racii sunt deja foarte iritați de prezența lui Marte în semnul lor, iar Luna Plină de pe data de 17 octombrie va fi în careu cu Marte. Astfel, există posibilitatea ca Racii să fie foarte irascibili în această lună. O să fii foarte iritat și o să ai tendință să te izolezi, să îți dorești să faci un pas în spate, să nu mai fii vizibil lumii întregi. Dar se va întâmpla exact opusul. Toată lumea o să îți ceară ajutorul, toată lumea vine să te pună la treabă. Relația cu ceilalți, însă, devine destul de conflictuală. Devine foarte important, mai ales pe finalul lunii, să îți controlezi reacțiile dar și modul în care comunici și transmiți informația. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de pe 2 octombrie a fost și rămâne un moment foarte puternic de conștientizare a lucrurilor pozitive și negative, deopotrivă, din viața voastră. Vorbim mai ales de Luna Neagră sau Lilith, care a fost prinsă în acest moment astral și care determină o schimbare destul de importantă în interiorul vostru. Trebuie să elimini tot ce e toxic în viața ta, amintiri reprimate, oameni, obiceiuri care nu îți mai fac bine. Din punct de vedere profesional, apare multă agitație la locul de muncă, creată de șefi, de cei care au funcție de conducere. Din punct de vedere relațional, începi să îți impui mai mult punctul de vedere dar și să fii mai puțin tolerant față de partener. 

Atenționări de ultimă oră pentru PATRU zodii. „Vor apărea momente de frustrare maximă!”

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru acești nativi, foarte importantă în această perioadă este stabilitatea financiară, pentru că din acest punct de vedere, Eclipsa de pe 2 octombrie a reprezentat un factor declanșator. Casa a doua este vizată, de aceea mulți nativi pot avea impresia că nu mai au control asupra banilor sau că trebuie să facă ceva pentru a-și gestiona diferit bugetul. Vor fi foarte preocupați și de casă, copii. Pentru acești nativi, luna octombrie ar trebui să fie ceva mai așezată, însă urmează să fie mult mai solicitați în lunile care urmează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel