Tarotolog Amos. Etalare pentru o zodie de apă: Se deschide un portal de abundență!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursă foto: Canal YouTube @AMOSWISDOMTAROT
Sursă foto: Canal YouTube @AMOSWISDOMTAROT

Etalare Amos. Mesajele lunii IUNIE 2024 pentru o zodie de apă.

Pe canal său de YouTube @AMOSWISDOMTAROT, tarotologul Amos ne-a transmis cele mai importante mesaje ale lunii IUNIE pentru nativii Pești și cei cu Ascendent în Pești!

„Se deschide un portal pentru tine. Te deschizi către sursa ta spirituală, autentică. Poate să fie vorba despre o inițiere, despre ceva ce-ai învățat de curând.

Poate o fi o poartă către sinele tău. Este sanctuarul tău acolo, este locul tău acolo. Îți găsești această liniște.

Cumva, este o direcție foarte importantă în schimbarea anumitor percepții. Vor fi niște schimbări aici de ordin spiritual. Există și cealaltă parte a Peștilor în care descoperă în luna iunie adevărul lor, esența lor acolo în interior.

Poate descoperi un adevăr la partener, există o discuție. Poate descoperi ceva legat de tine, de conjunctura în care te afli.

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Succesul se amplifică în viața ta. În curând, un foarte mare succes intră în viața ta. Sunt aceste porți care ți se deschid pur și simplu către multe oportunități, către multe idei, către conjuncturi favorabile ție.

Îți recunoști ceva, realizezi ceva, nu te mai minți. Poate nu mai vrei să demonstrezi nimic nimănui. Lucrurile se relaxează și ușor te duci către ceea ce îți este menit.

O călătorie văd pentru tine în luna iunie, undeva pe la jumătatea lunii scurtă. Încă mai ai nevoie să îți stabilești niște strategii, asta este foarte clar.

Lucrezi la ceva, îți pui pe foaie lucrurile astea. Ești foarte strategic, meticulos și prevăzător. Ai mai trecut prin niște situații înainte și nu mai vrei să treci prin ele.

Strategia este cea care te caracterizează în această perioadă. La tine, se întâmplă ceva în planul spiritului. Poate să fie o dezvoltare, o școală, un curs, un mentor sau o persoană care te învață niște lucruri. De acolo, ți se deschid și alte drumuri.

Luna iunie pentru tine este o lună bogată. Începând cu data de 15 până pe 30 iunie, o să ai niște zile foarte bune. S-ar putea ca atunci să primești niște bani. Poți pune mâna și pe un contract foarte bun, să semnezi ceva foarte ok.

Etalare TAROT iunie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. Probleme, înțelepciune, dar și succes!

Simt că îți schimb relația. Pleci din relația în care ești și te duci către altceva. Ce văd aici este că mulți dintre voi deveniți părinți.

Care este mesajul îngerilor pentru cei din zodia Pești? Prima și cea mai importantă este relația cu sine și cu Dumnezeu. Iar orice altă relație pornește de aici. Pentru a atrage, a vindeca sau a echilibra o relație, apropie-te și mai mult de Creatorul plin de iubire. Pe măsură ce te vei simți în siguranță și iubit în acest cadru, alte relații vor înflori și vor prospera.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel