Surprize de proporții pentru Berbec, Taur și Gemeni. Primesc MARI oportunități de la astre!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop săptămânal. Iată previziunile astrelor pentru primele trei semne ale zodiacului.

Ieri, Jupiter a părăsit semnul Taurului și a intrat în Gemeni, tranzit care va dura până la 10 iunie 2025. Pentru un an, vom avea forță, încredere și energie să facem foarte multe schimbări. De câte ori vorbim despre Jupiter, ne referim la abundență, oportunități, șanse, încredere, curaj. Însă nu uităm nici de vulnerabilitatea sa, deci de excesul de zel pe care îl aduce, exagerările și dublul standard.

De asemenea, arhetipul Gemenilor vorbește despre schimbare, diversitate și multiplicare. Vom încerca să schimbăm, să gândim, să inovăm. 

Mercur se pregătește să intre în Gemeni, acolo unde se află deja Venus și Jupiter. 

Zodia bebelușului NU contează! De ce este mai important ascendentul? Daniela Simulescu răspunde

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu uita că Marte continuă să fie în semnul tău, unde se va mai întoarce abia peste doi ani! Așa că profită din plin de acest tranzit. De ieri, Jupiter s-a mutat în Casa a treia, alături de Venus. Ce trebuie să reții din această configurație? Vei avea multe oportunități de socializare, învățare și călătorii. Cu toate acestea, este posibil să fii și destul de superficial! Si nu uita, fii mai curios, pentru că o să îți prindă tare bine.

Taur/Ascendent în Taur

De ieri, Jupiter a trecut în Casa a doua. Până în iunie anul viitor, poate să îți aducă mulți bani, dar și cheltuieli pe măsură. Știm că vă place ideea de bani și că sunteți destul de cumpătați, doar că Jupiter o să vă aducă și această tendință de a da banii aiurea, pe lucruri inutile. Bucură-te de viață, fă-ți plăcerile, dar ai grijă să nu cheltui chiar tot ce ai. Nu doar Jupiter intră în Casa a doua, ci și Mercur. Dar până atunci, se întâlnește cu Uranus în semnul tău. Dă-ți voie să ieși din turma săptămâna asta și să îndrăznești mai mult atât în familie, cât și la locul de muncă. Venus, guvernatoarea ta, se apropie de Soare. Cumva, uiți care îți este valoarea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, a intrat ieri în semnul tău! Pe 3 iunie, și Mercur, guvernatorul tău, îți va face o vizită. În plus, te bucuri și de influența lui Venus. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, dacă vei alege să vezi partea plină a paharului, totul se va schimba în bine. Așadar, o bucurie! Mai ales că Jupiter te ajută să treci și peste anumite crize sau orice criză se poate transforma și în oportunitate.

Trebuie să înveți ceva până în anul viitor în iunie. Viața ta nu mai are voie să arate la fel, mai ales că Jupiter îți permite să fii optimist și să treci prin toate.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Scorpion la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel