Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Peste doar câteva zile, o să avem o Superlună Plină în semnul Berbecului. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu despre acest eveniment astral!

Acest eveniment a produs foarte multă confuzie, mai ales în rândul astrologilor. Pe 17 octombrie, avem o Superlună Plină în semnul Berbecului. La începutul anului, acest eveniment a fost prezentat, de fapt, ca o eclipsă. Însă, de pe site-urile de specialitate, aflăm că va fi "aproape" eclipsă. Deși ea se petrece pe Axa Berbec-Balanță, lângă Nodurile Lunare, așa că o numim Superlună Plină. Dar dacă ne gândim la magnitudinea unui astfel de eveniment, trebuie să știm că se comportă ca o eclipsă de lună. 

Luna Plină reprezintă apogeul unui nou ciclu lunar. Soarele este în Balanță și Luna în Berbec. După cum vă spuneam, Luna Plină vorbește despre un moment de finalizare, despre renunțare, abandonare, o rupere. 

Acest eveniment poate aduce la suprafață furia îmbuteliată, frustrări, conflicte, decizii abrupte. Luna Plină reprezintă, de obicei, apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate. Mulți dintre noi vor experimenta un tantrum înainte de a porni pe noul drum. Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn. Deci se va forma o cruce pe semne cardinale. Acestea vor fi, de altfel, și cele mai afectate. Vorbim despre: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Luna este în careu cu Marte, care este însuși guvernatorul Berbecului. Așa că ne putem da seama că am fost împotriva noastră, că am acționat împotriva principiilor și valorilor pe care le avem. Poate că i-am lăsat pe alții să intre cu bocancii în viețile noastre sau nu am pus limite la timpul potrivit. Arhetipul Berbecului este cel care discută despre nou, despre începutul de primăvară, deci despre prospețime și mai ales, ambiție. 

Când Luna este în careu cu Marte, descoperim că ne-am făcut rău, că nu ne-am ascultat, că nu am fost atenți la ceea ce ne-am dorit cu adevărat sau că nu ne-am impus până acum. Dar Luna este în careu și cu Pluto și ne arată luptele de putere și în conjuncție cu Chiron, un aspect de care trebuie să ne temem cel mai mult. Atunci când avem acest asteroid în vedere, vorbim despre o durere pe care o putem duce până la infinit. Chiron este precum călcâiul lui Ahile.

Iar când vorbim despre arhetipul Berbecului, unde se petrece această Lună Plină, lângă Chiron, se vorbește despre individualitate, cine suntem noi cu adevărat. Acest eveniment pentru unii dintre noi va veni precum o trezire sau ca o găleată de apă rece peste față. Dar o să avem un moment în care ne dăm seama că merită să încercăm să fim mai bine. 

Poți să vezi emisiunea completă aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel