Sunt compatibili Berbecii și Fecioarele? Apar dificultăți în a-și armoniza energiile!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce merită să știm despre compatibilitatea Berbec-Fecioară?

Joanna Martine, autor de astrologie și editorialist de horoscop, discută despre compatibilitatea între Berbec și Leu.

Iată ce ne spune specialistul!

„Berbecul și Fecioara, ca pereche într-o relație, sunt foarte diferiți. Cu alte cuvinte, sunt în căutare de lucruri diferite în viață. Nativul Fecioară este rezervat, tinde să fie foarte ordonat și vrea să își facă viața în așa fel încât să conteze. Însă, pe de altă parte, Berbecul este cel care își dorește aventură, emoții. Își dorește să fie mereu în față și nu se teme să încerce lucruri pentru prima dată în viață.

Ei bine, această dorință de a trăi lucrurile pentru prima oară este extrem de importantă, pentru că Berbecului nu îi place să facă aceleași lucruri în mod repetat. În schimb, Fecioara se simte cel mai bine din punct de vedere psihic, dacă are un sentiment clar de ordine și rutină. Desigur, acest lucru nu înseamnă că Fecioara este plictisitoare, însă, spre deosebire de Berbec, viața sa funcționează mai bine după un anumit tipar. Indiferent dacă este vorba despre viața de familie, despre relații sau despre carieră.

Mai mult decât atât, Fecioara vrea să știe că întotdeauna are pe cine și pe ce să se bazeze. Berbecul nu poate fi întotdeauna de încredere în acest sens, fiindcă tinde să se miște rapid dintr-un loc în altul, de la o activitate la alta, să fie mereu în căutare de lucruri noi și incitante.

De asemenea, din punct de vedere sexual, cei doi nativi au ceva dificultăți în a-și armoniza energiile. Dacă Fecioara poate să fie și profund sexuală, tinde să fie și rezervată. Așadar, Berbecul trebuie să găsească o modalitate de a face Fecioara să fie mai deschisă. Trebuie să o asigure că totul funcționează bine și că poate să își exprime pasiunile și emoțiile.

În general, ca pereche amoroasă, Fecioarele și Berbecii își pot da seama că au obiective diferite. Nevoile lor unul față de celălalt sunt diferite. Această relație poate, totodată, să degenereze într-o mulțime de critici și nemulțumiri. Așadar, dacă ești Fecioară sau Berbec, ar fi bine să te gândești serios la persoana cu care ești implicat într-o relație, fiindcă trebuie să faci eforturi ca aceasta să funcționeze pe termen lung.”

Perspectiva asupra relației dintre Berbec și Fecioară este fascinantă, deoarece reflectă modul în care două personalități foarte diferite pot interacționa și pot învăța una de la cealaltă. Deși pot apărea conflicte din cauza abordărilor lor distincte față de viață, aceste diferențe pot fi, de asemenea, o sursă de creștere personală.

Berbecul, cu spiritul său aventuros, poate învăța de la Fecioară despre importanța stabilității și a planificării. Pe de altă parte, Fecioara poate descoperi bucuria spontaneității și a explorării. 

Youtube video image

Sunt compatibili Leii si Berbecii? Poate fi o combinație explozivă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel