Stellium-ul reprezintă un semn de la Univers și îngeri! Tu ai unul?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Dacă îți verifici astrograma natală, poți vedea dacă ai un stellium! Acesta vorbește despre tot potențialul pe care îl ai!

Stellium-ul este o configurație rară, care aduce o concentrare puternică de energii și influențe. Dacă ai un stellium într-un anumit semn sau o anumită casă poți manifesta trăsături puternice asociate cu acel semn și vei fi influențat profund de evenimentele și experiențele asociate cu casa respectivă.

De exemplu, un stellium în semnul Leului poate reprezenta o persoană cu o personalitate foarte puternică, creativă și cu necesitatea de a fi în centrul atenției. De asemenea, un stellium în Casa a zecea poate arăta  o axare intensă asupra carierei și a statutului social.

Pe canalul său de Tik Tok, astrologul Melanie Bentley ne explică mai multe despre avantajele unui stellium!

„Ai un stellium în astrograma ta natală și nu faci nimic cu el? Nu explorezi acea zonă a vieții? Ce faci? Un stellium în astrograma ta natală înseamnă că ai trei sau mai multe planete într-un singur semn sau într-o singură casă. Voi vorbi despre stellium-ul dintr-o casă.
În citirile mele, spun mereu că, dacă cineva are un stellium, să se gândească la asta ca și cum Dumnezeu ar spune: „Hei, uită-te aici. Există potențial aici. Pune-ți energia aici.” Tocmai am terminat o citire care m-a inspirat să fac acest video, deoarece persoana respectivă avea un stellium în casa a unsprezecea. Avea trei planete acolo și trei planete importante.

Astrologia dezvăluie cea mai mare FRICĂ a ta. Iată cel mai important detaliu din astrogramă!

Așa că i-am spus, bine, simți că ești într-o misiune? Ca și cum în această viață trebuie să fii activ implicat în a avansa umanitatea, să fii implicat în grupuri, în comunitate, în viața reală, nu doar online. Vreau să ieși acolo. Potențialul te așteaptă acolo. Ești aici să stăpânești această zonă a vieții.

Nu ignora stellium-urile din casele tale, bine? Amintește-ți că sunt Dumnezeu, Universul, îngerii, sursa, spiritul. Uite aici. Concentrează-ți energia aici. Fă lucrurile să se întâmple aici.

Ești bine pregătit în această zonă a vieții. Folosește-o. Ai potențial aici. Așa că da, nu mai ignora acest lucru și spune-mi ce stellium ai în astrograma ta.”

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel