Sprijin pentru Fecioară, Săgetător și Capricorn. Necazuri pentru Rac, Leu și Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni pentru ultimele zile ale lunii octombrie. La ce provocări ne mai supun astrele?

Până pe 4 noiembrie, Marte va tranzita semnul Racului. Prin urmare, mai avem câteva zile în care vom simți o dorință puternică de a ne proteja familia și de a menține armonia în cămin. Cu toate acestea, încă putem acumula frustrări.Marte în Rac poate scoate la iveală conflicte aparent nesemnificative, dar care trădează tensiuni mai profunde. 

Pe 9 octombrie, Jupiter și-a început retrogradarea în Gemeni. Până pe 4 februarie, ne va împinge să conștientizăm în ce domenii am exagerat începând cu 26 mai. Cu siguranță, va fi nevoie de ajustări.

Rac/Ascendent în Rac

Marte petrece ultimele zile în semnul tău, ceea ce înseamnă că este posibil să te confrunți cu numeroase situații care îți pun răbdarea la încercare. De asemenea, limitele tale ar putea fi testate. Cu toate acestea, nimic nu te va putea opri! Vei simți o motivație puternică de a avansa, mai ales în carieră. Totuși, nu-ți lăsa furia să afecteze relațiile cu familia.

Leu/Ascendent în Leu

Marte se pregătește să intre în semnul tău pe 4 noiembrie. Până atunci, însă, prezența lui în casa a douăsprezecea te va împinge să închizi unele capitole. Este posibil să te simți pierdut sau nedreptățit în această perioadă, dar vei realiza în timp că totul a fost spre bine. În dragoste, Cupidon îți va surâde, iar în sfera socială, vei avea parte de noroc, întâlnind persoanele potrivite la momentele ideale.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Curiozitatea va fi cheia succesului tău. Dacă vrei un nou loc de muncă sau condiții mai bune la actualul, colectează cât mai multe informații utile. Mintea ta va fi foarte ageră, iar apropiații te vor sprijini. Totuși, astrele te avertizează să nu te lași influențat când iei decizii financiare, deoarece există riscul unor surprize neplăcute sau intenții ascunse.

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 17 octombrie, Venus își începe tranzitul în semnul tău. Cele mai importante evenimente vor avea loc în sfera relațiilor. Dacă ești singur, vei avea o putere de atracție sporită, iar cei aflați într-o relație vor găsi forța necesară pentru a reaprinde pasiunea.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto direct în semnul tău, vei aborda a doua jumătate a lunii octombrie cu o înțelepciune sporită. Îți vei presa partenerul să respecte promisiunile făcute, iar în carieră vei refuza compromisurile. Vei adopta o nouă atitudine, fie prin schimbarea vestimentației, fie prin implicarea doar în proiecte care aduc rezultate concrete.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ultimele zile din octombrie nu aduc vești prea bune, mai ales în ceea ce privește atmosfera de la muncă sau relațiile cu colegii. Vei avea adesea senzația că eforturile tale sunt în zadar. Resemnarea și victimizarea nu te vor ajuta, iar sănătatea ta va necesita o atenție sporită, așa că încearcă să previi eventualele probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel