Șoc și groază pentru PATRU zodii până la finalul anului. Ce-ar fi să vă pregătiți?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrele ne-au șoptit că ultimele luni ale anului sunt cu cântec pentru câteva zodii. Fie că sunteți pregătiți sau nu, evenimentele tumultuoase nu țin cont de ceea ce vreți voi!

Până pe 15 noiembrie, Saturn va fi retrograd. Ne va încetini multe proiecte. Pluto se va întoarce pentru o scurtă perioadă în Capricorn, între 2 septembrie și 20 noiembrie, și ne va obliga să reevaluăm unele domenii. De pe 5 august, Mercur va retrograda. Știm deja ce se întâmplă: probleme cu comunicarea, cu tehnologia, multe anulări și amânări. Că tot vorbim de retrogradări, anul se încheie cu o retrogradare a lui Marte și una a lui Mercur. Țineți-vă bine!

Iată zodiile cele mai provocate până la finalul anului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Întoarcerea lui Pluto în casa carierei, între 2 septembrie și 20 noiembrie, acolo unde s-a tot plimbat din 2008 încoace, te obligă să îți reevaluezi din nou relația cu autoritățile. Cu cine mai exact? Cu șefii sau cu ideea de ce înseamnă pentru tine statut social. Următoarea perioadă va fi plină de provocări și teste. Cu Jupiter în casa a treia, ești obligat să faci schimbări, să te îmbunătățești, să înveți ceva nou. Poți să ghicești cine retrogradează la finalul anului? Chiar Marte, guvernatorul tău, în casa a cincea. Prin urmare, viața personală îți devine obiectiv principal.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 29 iunie, Saturn sau Marele Malefic și-a început retrogradarea, care va dura până pe 15 noiembrie. Ce îți aduce? O să îți testeze relațiile! Pe unele le vei duce la alt nivel, adică vei dori să le oficializezi. Dar cele mai vechi îți vor fi testate. Pe ici pe colo, apare și monotonia. Până te vindeci, ai putea să amâni intrarea într-o relație. De un lucru suntem siguri: Saturn este astrul timpului și al maturizării. Își dorește relații bazate pe compatibilitate, nu doar pe faimoșii fluturași în stomac. Să nu fii supărat! Avem și vești bune. De exemplu, tranzitul lui Jupiter în casa a zecea va aduce multe oportunități pe plan profesional. Ai ocazia să îți schimbi locul de muncă sau domeniul, ai ocazia să avansezi. De ce nu îți lansezi propria afacere?

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, va fi retrograd în casa a treia, până pe 15 noiembrie. Te va maturiza și căli emoțional într-un mod ireversibil. Credințele pe care le ai vor fi testate. În ceea ce privește comunicarea, devii mai selectiv și mai zgârcit. Dar poți folosi acest tranzit pentru obținerea unei diplome. Jupiter va tranzita casa a șasea pentru restul anului. Ce îți aduce? Multă muncă, stres suplimentar și haos în ceea ce privește viața ta de zi cu zi. Astrele îți mai pun în vedere să acorzi timp suplimentar și stilului de viață. Pluto, planeta transformărilor radicale, se va întoarce din nou în semnul tău, între 2 septembrie și 20 noiembrie. Vrea să se asigure că îți accepți limitele umane!

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este retrograd în semnul tău până pe 15 noiembrie. Chiar dacă ție îți este lumea dragă, chiar atunci se întâmplă ceva care să te responsabilizeze, să te limiteze și să te oblige să înveți reziliența. Viața nu se va mișca la viteza pe care ți-o dorești. Dar nu-ți face probleme, va fi cea firească. Tot Saturn îți cere să fii mai atent cu propriul organism. Prin urmare, trebuie să ai în vedere prevenția sau îngrijirea lui așa cum trebuie. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu îți este permis să neglijezi sănătatea. Cei mai tineri se vor simți mai ursuzi, iar cei mai în vârstă vor întineri. Jupiter, propriul guvernator, va tranzita casa a patra. Unii dintre voi o să vă mutați, o să construiți sau o să vindeți un imobil. Nici familia nu te lasă în pace! Vor apărea numeroase evenimente în sânul acesteia, care mai de care mai solicitante.

Chiron retrograd în Berbec între 26 iulie și 29 decembrie. Vești îngrijorătoare pentru ȘASE zodii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel