Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Pe 22 iulie începe Sezonul Leului. 

Pe 22 iulie, Soarele va intra în Leu, unde va sta pentru aproximativ o lună. Soarele este cea mai mare stea din sistemul solar din care facem parte, este astrul care ne oferă viață și vitalitate, dar și scheletul astrologic. Adică zodia. 

Semnul în care se simte cel mai bine, unde spunem că se află în domiciliu, este chiar Leul. Cu alte cuvinte, până pe 23 august avem fiecare șansa de a străluci într-un domeniu, de a cere și de a oferi respect, de a trăi cu intensitate și de a ne prețui mai mult. Arhetipul Leului vorbește despre stima de sine. 

Și să nu uităm ceva! Sezonul Leului este cel mai bun pentru distracție, evenimente, concediu, vacanță și o dragoste de-o vară!

Berbec/Ascendent în Berbec

Urmează o perioadă plină de evenimente și distracție pentru tine! Romantismul va fi în floare. Relațiile cu copiii se vor îmbunătăți. Astrele chiar îți recomandă să ai în vedere mai multe activități cu ei. Vei deborda de creativitate! Cupidon le promite celor singuri momente de neuitat, mai ales dacă își doresc o dragoste de-o vară!

Taur/Ascendent în Taur

Te vei concentra pe ce contează cu adevărat: relația cu familia sau cu părinții. În plus, vei acorda mai mult timp și atenție gospodăriei sau locului în care te vei caza atunci când vei merge în concediu. Oricum, vei dori tot timpul să fii în preajma celor dragi pe care îi vei proteja cu orice preț. Îți vei face o evaluare a stării emoționale. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru următoarele săptămâni vei interacționa foarte des cu oamenii apropiați. Frați, surori, vecini, verișori, prietenii cei mai apropiați. De data aceasta, vei învăța să îi și asculți, nu doar să îi auzi. Programul tău va fi plin de activități, care mai de care mai diverse. Comunicarea se va îmbunătăți, adică vei avea mai mult curaj în a spune ce vrei. Unii dintre voi vor începe să studieze ceva sau se vor plimba mai des ca în alte perioade. 

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Soarele iese din semnul tău și se îndreaptă spre casa a doua. În primul rând, trebuie să iei o scurtă pauză. În care să îți întorci atenția către resursele tale. Atât cele materiale, cât și cele abstracte. Nevoia ta de siguranță financiară va fi destul de mare, dar vor apărea și multiple tentații la care nu vei renunța. Pentru că, până la urmă, este vară și meriți și tu să te distrezi. Vei fi foarte bun în orice negociere. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei fi sărbătoritul perioadei! Timp de o lună, îți vei încărca bateriile pentru un an de zile! Te vei prezenta cu mai multă forță ca niciodată! Vei atrage atenția oriunde te-ai duce! Dacă mai punem la socoteală și faptul că Mercur și Venus vor fi și acestea de partea ta, ei bine, trebuie să știi că vei deborda de carismă! Puterea ta de atracție va fi uimitoare! Nu îți vei refuza niciun răsfăț și îi vei convinge și pe ceilalți să te urmeze. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Urmează o perioadă bună pentru făcut un bilanț al ultimului an. Va trebui să faci un pas în spate și să te bucuri de solitudine. Aceasta îți va aduce numeroase beneficii. Nu este cazul să te consumi în tot felul de evenimente în care nici nu te regăsești. Ai nevoie să îți încarc bateriile pentru că, din 23 august, urmează sezonul tău. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți vei întoarce atenția către zona socială. Prietenii și oamenii apropiați devin foarte importanți și faci tot posibilul să petreci cât mai mult timp cu ei. Totuși, nu te uita de tot în interacțiunile cu ei. Până la urmă, și tu ai dorințe. Nu îți fie teamă că se supără dacă tu ai alte opinii. Vei fi sufletul petrecerii oriunde te-ai duce. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Atenția ta se va duce către carieră, statutul social și reputație. Ce-i drept, vor și urma tot felul de oportunități pe plan profesional. Însă nu cele la care te aștepți tu, așa că fii pregătit să fii surprins! Trebuie să fii atent la un lucru! Vei căpăta mai multă vizibilitate, însă ea se poate datora și unui succes, dar și unei boacăne. Însă dorința ta de a reuși și ambiția vor fi de neîntrecut!

Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din 22 iulie, începe o perioadă nemaipomenită pentru călătorii, studiu și aventură! Dorul de ducă nu te va lăsa deloc să te plictisești! Orice drum pe care îl vei face, în interes profesional sau pentru concediu, îți va aduce numeroase amintiri de neuitat. Vei fi mai deschis să explorezi aspectele metafizice ale vieții. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ca niciodată, vei deveni foarte atras de aspectele subtile ale vieții. Vei acorda atenție emoțiilor și vei încerca să îți dai seama câtă putere interioară ai. Vei dori să experimentezi viața la un nivel foarte intens, pasional și să îți descoperi limitele. Viața intimă se poate îmbunătăți. Trebuie să fii mai atent la resursele împărțite cu alții. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Urmează una dintre cele mai bune perioade din punct de vedere relațional! Vei afla lucruri uimitoare despre tine prin intermediul celorlalți. Relațiile existente se pot îmbunătăți pentru că atât tu, cât și partenerul, veți fi mult mai atenți la nevoile celuilalt. Cei singuri vor primi tot felul de oportunități de la Cupidon. De asemenea, vei avea nevoie să simți că faci parte dintr-o echipă. 

Pești/Ascendent în Pești

Din 22 iulie, va trebui să fii mai atent la stilul de viață. La problemele mai vechi nerezolvate și la responsabilitățile care au apărut recent. S-ar putea să te simți depășit, însă îți vei da seama că trebuie să simplifici totul. Vei depinde de resursele celorlalți și pe moment, te vei frustra. Dar îți vei da seama că tot răul spre bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel