Soare, plajă și CĂRȚI. Tu ce citești vara aceasta?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Ce poate descrie mai bine relaxarea decât o lectură bună pe plajă? Iată câteva cărți pe care le poți savura în zilele călduroase!

Ne apropiem cu pași repezi de cel mai călduros anotimp al anului. Soarele ne va binedispune cu căldura sa, iar gândul nostru va fugi la o escapadă relaxantă, măcar în weekend. Chiar dacă pleci singur sau cu cineva, o carte rămâne cel mai bun prieten. Următoarele lecturi sunt perfecte pentru zilele toride de vară.

Vara în care am spus doar DA de Lindsey Roth Culli

Rachel Brooks a avut mereu obiective clare: note excelente, bursă academică, și colegiul visurilor ei. După ani de respectare a regulilor și de muncă asiduă, Rachel a absolvit ca șefă de promoție și este pregătită să sărbătorească. Problema este că nu știe cum, deoarece și-a petrecut toată perioada liceului spunând nu. Nu dansurilor, nu petrecerilor și, mai ales, nu băieților. Așa că decide să facă ceva nebunesc și amuzant: vara aceasta va spune doar DA.

La soarele neîmblânzit de Michel Bussi

În Insulele Marchize, cel mai izolat și exotic arhipelag din lume, cinci cititoare pasionate și scriitoare aspirante sunt selectate pentru a participa la un curs de scriere creativă sub îndrumarea unui autor celebru. Ceea ce începe ca o vacanță de vis se transformă treptat într-un joc mortal. În inima pădurii tropicale, sub privirile neliniștitoare ale tiki-urilor, figuri mitologice pe jumătate oameni, pe jumătate zei, cineva comite o crimă. Și va ucide din nou.

ȘAPTE flori care vor rezista în grădina ta pe toată durata verii. Tu le-ai plantat?

Spune-mi pe numele tău de André Aciman

Elio își petrece vara cu părinții la vila lor din Italia, unde îl întâlnește pe Oliver, un tânăr seducător. La început, cei doi afișează indiferență unul față de celălalt, dar pe măsură ce vara avansează, frica, obsesia, dorința și fantezia se contopesc, dezvăluind o pasiune intensă. Peisajul rural italian este omniprezent în roman, care adaugă o atmosferă unică poveștii lor.

Un veac de singurătate de Gabriel García Márquez

„Un veac de singurătate” este povestea satului Macondo și a familiei Buendia, care arată măreția și decăderea acestora prin generații. Romanul, plin de mituri și magie, descrie o microsocietate izolată, dar martoră a unor întâmplări fabuloase. Este o cronică poetică, iar Macondo devine metafora unei lumi cu posibilități infinite, atât constructive, cât și distructive.

Acolo unde cântă racii de Delia Owens

Cauți o carte perfectă pentru vacanță, plină de supraviețuire, dragoste subtilă, mister și crimă, dar și de detalii despre natură? „Acolo unde cântă racii oferă” toate acestea. Kya Clark, abandonată de familie și societate, trăiește în mijlocul naturii de la vârsta de cinci ani. Este o protagonistă puternică, care, în ciuda vieții sale pline de pierderi, singurătate, deznădejde și prejudecăți, îți dezvăluie lecții importante despre speranță, maturizare și curaj.

50 de afirmații POZITIVE pentru o viață plină de bucurie și împlinire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel