Septembrie cu vești bune pentru Gemeni, Rac și Balanță. Peripeții pentru Fecioară și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop luna septembrie. Tranzitul lui Marte în Rac și Eclipsa de Lună sunt evenimentele principale ale primei luni de toamnă.

Prima lună a toamnei are câteva evenimente contradictorii. Vom dori să fim mai sociabili, dar vom avea și tendința de a ne retrage. Vom fi mai atenți la emoții, dar vom și fugi de ele. Câțiva dintre nativi vor rămâne cu amintiri puternice. 

Rac/Ascendent în Rac

Pe 4 septembrie, Marte își începe tranzitul în semnul tău, care va dura până pe 4 noiembrie. Aștepți de ceva timp acest tranzit! De ce? Pentru că Marte se va asigura că vei încheia anul într-un stil măreț. Vorbim despre planeta curajului, a încrederii și a inițiativei. Cu alte cuvinte, vei primi doza necesară de energie și dorința de competiție. Pe care le vei folosi cu succes în orice domeniu. La serviciu, vei ști să pui limite și să ceri respect. Iar acasă, nu te vei mai lăsa implicat în lupte de putere din care nu vei câștiga nimic. Nu ar strica să fii mai oportunist. 

Balanță/Ascendent în Balanță

La prima vedere, cu Saturn retrograd în casa a șasea și cu Pluto din nou în casa a patra, am putea spune că urmează o lună fără prea multă putere. Dar, să nu uităm că Venus, guvernatoarea ta, te vizitează și că va face un trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Dacă vrei să ai mai multe reușite, fii mai atent la oamenii din jurul tău. Ar fi cazul să fii mai selectiv, să cauți compania acelora de la care ai de învățat sau de la care poți obține tot felul de avantaje pe termen lung. De asemenea, este o lună bună pentru călătorii. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În continuare, ești favoritul astrelor! Jupiter îți tranzitează, în mers direct, semnul. Orice criză devine o mare oportunitate. Important este să ai răbdare, să nu te lupți cu nimeni și să eviți scurtăturile. Vei face progrese pas cu pas. Dacă ești dispus să înveți și să experimentezi, Jupiter te va scoate în față. Și cum Mercur tranzitează trei case în septembrie, așteaptă-te să nu te plictisești deloc! Exact ce îți place ție, nu?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Începi septembrie cu multă energie și chef de muncă. Dar, pe parcurs, s-ar putea să ai mai multe surprize neplăcute. Mai ales în ceea ce privește relațiile personale. Saturn este retrograd în casa a șaptea, acolo unde va avea loc Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Confuzia și haosul se vor instala în mintea ta și nu vei mai ști în cine să ai încredere. 

Pești/Ascendent în Pești

Până la jumătatea lunii, astrele te lasă să îți faci de cap. Dar, în jurul datei de 18 septembrie, când vom avea o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul tău, te vei trezi într-o situație nedorită. Sau altfel spus, în derivă. Și există riscul să te lași influențat sau contaminat de problemele altora. Nu uita că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta. Îți recomandăm să pui pe primul loc sănătatea(fizică/mintală) și să nu te implici în relații disfuncționale. 

Uranus retrograd până pe 29 ianuarie 2025. Șase zodii dau piept cu schimbări radicale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel