Semnele care îți arată că o persoană din viața ta poate fi un demon. Fii atent!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Bizar
Freepik.com
Freepik.com

Conform demonologiei, o persoană cu intenții răuvoitoare din viața ta poate fi considerată un demon. Ce ne spune această disciplină despre situație?

Demonologia este studiul demonilor în cadrul credințelor religioase și mitologiei. În funcție de context, poate face referire la studii din teologie, doctrina religioasă sau ocultism. În multe credințe, aceasta implică studiul unei ierarhii a demonilor.

Pe canalul său de YouTube, MarcTheMessenger, un pasionat al acestui studiu, ne explică cum consideră acesta că se manifestă prezența unui demon (persoană rău intenționată) în viața noastră:

„Scopul principal al unui demon este să te facă să îți ieși din fire, pentru că atunci când îți ieși din fire, ești mai predispus să faci lucruri pe care le vei regreta. Când acționezi din emoție, te vei trezi a doua zi întrebându-te de ce ai făcut acele lucruri. Acesta este un război spiritual, iar demonilor le place să te facă să acționezi contrar voinței lui Dumnezeu în viața ta, pentru ca tu să fii ca ei, să te cobori la nivelul lor.

Soluția este să îi ignori. Demonii urăsc când îi ignori, pentru că atunci nu îți pot drena energia. Sunt vampiri energetici. Le place să îți dreneze energia, iar singurul mod prin care poate face asta este ca tu să le-o dai, angajându-te într-o dispută cu ei, lăsându-te provocat la mânie, furie și răzbunare, păcătuind astfel.

Șase profeții ale lui Nostradamus pentru Anul Dragonului - 2024. Evenimente care ar da lumea peste cap!

Demonii sunt copiii Satanei, iar scopul lor este să fure și să distrugă. Copiii lui Dumnezeu împlinesc voința Lui în viața lor, iar demonii împlinesc voința Satanei, fie că o fac conștient sau inconștient. Trebuie să înțelegi asta și să fii atent.

Când îi ignori, ei vor începe să răspândească minciuni și zvonuri despre tine pentru că nu reacționezi la provocările lor. Trebuie să ignori toate acestea și să înțelegi că Dumnezeu va arăta întotdeauna adevărul în cele din urmă. Este nevoie de forță spirituală pentru a-i ignora.

Demonii sunt întotdeauna geloși și invidioși pe succesul tău. Vor încerca să te tragă înapoi în momentul în care începi să faci progrese. Când începi să te îndrepți spre Dumnezeu, să te îndepărtezi de păcat, demonii nu vor fi fericiți și vor încerca să te oprească. Vor încerca să îți aducă aminte de trecutul tău pentru a te rușina.

Dumnezeu va folosi pe cineva să te avertizeze despre ei. De obicei, părinții sunt cei pe care Dumnezeu îi folosește. Fii atent, fie că sunt membri ai familiei tale, prieteni, prietenul tău, soțul tău, soția ta. 

Când un demon te distruge, el va dispărea complet. Nu te vor mai contacta niciodată, nu îi vei mai vedea niciodată. Și vor găsi următoarea victimă de distrus. Asta face un demon. Odată ce un demon distruge pe cineva, se mută la următoarea victimă. Au o agendă, un scop, o misiune pe care o au să te distrugă, fie că reușesc sau nu. Și acum, se mută la următoarea victimă. Nu mai au nimic de-a face cu tine pentru că deja te-au distrus. Ți-au distrus spiritul, sufletul, inima, te-au condus la o inimă frântă.

Cum va schimba Pluto în Vărsător lumea, conform unui astrolog internațional: Vom vedea o creștere a revoluțiilor naționale în întreaga lume

Un lucru despre cineva trimis de diavol este că vin la tine, te contactează mereu, îți trimit mesaje, încearcă mereu să te vadă, să afle unde ești, să petreacă timp cu tine. Dar când misiunea lor se încheie, fie că au reușit sau nu, când te-au distrus, dispar. Nu te mai contactează. Acesta este un război spiritual.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel