Se încheie un ciclu karmic pentru Berbec, Rac, Capricorn și Balanță. O să renașteți precum pasărea Phoenix!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna octombrie va schimba totul pentru patru zodii. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Pe 2 septembrie 2024, Pluto a revenit în semnul Capricornului, unde va rămâne până pe 19 noiembrie. După această dată, va începe tranzitul în Vărsător, care va dura 20 de ani. Până pe 9 octombrie, Pluto va fi retrograd în Capricorn. În ultimii 15 ani, am asistat la transformări majore, atât la nivel global, cât și individual. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008, declanșând schimbări profunde. Capricornul, cunoscut pentru seriozitatea sa, este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea și ambiția, dar poate aduce și tendințe spre materialism sau nesiguranță. Tranzitul lui Pluto a afectat fiecare persoană în funcție de casa astrologică prin care a trecut în harta natală. Pluto, simbol al transformării, puterii și distrugerii vechiului pentru a face loc noului, a fost resimțit intens.

Pe 2 octombrie, Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Balanță va aduce influențe semnificative din partea lui Mercur și Lilith. Stelliumul (Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur, Lilith) va forma un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, semnalând nevoia de a găsi echilibrul între tensiune și armonie. Arhetipul Balanței ne provoacă să ne privim cu sinceritate, asemenea unei oglinzi.

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Amy Demure este astrolog și absolventă a statisticii. Pe pagina sa de Tik Tok, unde are 1.3m urmăritori, ne-a vorbit despre Pluto în Capricorn și Eclipsa de Soare!

Berbecii, Racii, Capricornii și Balanțele încheie un ciclu de viață evolutiv și karmic de 16 ani în octombrie, din cauza faptului că Pluto intră în mișcare directă. De asemenea, acești nativi vor avea unul dintre cele mai importante noi începuturi pe care le vor experimenta în următorii doi ani, tot în octombrie, deoarece sunt puternic afectați de Eclipsa de Soare din Balanță. Aceste semne vor experimenta o moarte și o renaștere masivă, unde vor fi forțate să renunțe la ciclurile karmice, persoane, situații și obiceiuri vechi care i-au ținut departe de puterea lor și care le-au ruinat viețile în ultimii 16 ani. Aceasta se întâmplă deoarece Pluto, care se află în Capricorn din 2008, va intra în mișcare directă și va începe, în sfârșit, să părăsească semnul Capricornului. Vom avea, de asemenea, o Lună Plină în Berbec în octombrie, care va adăuga intensitate și importanță acestui sfârșit final în viețile noastre, deoarece Lunile Pline sunt despre a renunța.

Totodată, aceste zodii vor avea un nou început definitoriu în viață în octombrie, care va declanșa o transformare de un an și va introduce o nouă eră în viața lor. Eclipsele sunt cele mai intense Luni Noi posibile. Astfel, aceste semne au o oportunitate de aur să își pășească într-o nouă eră, să accelereze viața în direcția corectă și să lase în urmă ultimii 16 ani ai vieții lor. Totuși, vor trebui să facă schimbările necesare în viață pentru ca acest lucru să se întâmple. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?