Scrisori de la astre pentru TOATE semnele zodiacului. Care vor fi cele mai afectate de mesajele primite?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce mesaje le oferă astrele tuturor nativilor din zodiac? Cum trebuie să gestioneze aceste zile?

Care sunt recomandările astrelor pentru toate zodiile? 

Principalele două evenimente ale acestei săptămânii sunt intrarea lui Venus în semnul Leului și apropierea lui Marte de Uranus în semnul Taurului. Aceste aspecte astrologice în semne fixe sugerează că vom manifesta o rezistență considerabilă în diverse domenii. Ne vom dori lucruri speciale și extravagante, dar fără a fi dispuși să facem compromisuri.

Tranzitul lui Venus în Leu ne va învăța despre respect. Acesta poate deveni moneda noastră de schimb: oferim respect dacă primim la rândul nostru, deoarece Venus este asociată cu valoarea și iubirea de sine. Leul, ca arhetip, iubește să fie admirat și adorat, cere respect. În absența acestuia, poate deveni arogant și vanitos.

Etalare tarot pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. La ce să se aștepte luna aceasta?

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor beneficia de evenimentele astrologice ale acestei săptămâni, deoarece pot găsi pacea interioară dacă acceptă să vadă mereu partea plină a paharului. Acceptarea vieții așa cum este va fi cel mai bun lucru pentru ele. Jupiter le va sprijini să treacă prin momentele provocatoare, cu condiția să aibă credință și să fie deschise la noi învățături.

Care este fobia ta în funcție de zodie. Vorbim despre frica de fantome sau de eșec?

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor fi cele mai afectate în săptămâna aceasta, deoarece se pot confrunta cu dileme multiple. Este important să accepte că perfecțiunea nu există și să nu amâne deciziile. Conjuncția Marte-Uranus le poate aduce surprize, dar vor reuși dacă învață să se bazeze și pe alții, realizând că relațiile implică atât a da, cât și a primi.

Pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), recomandarea principală este să fie atente la cheltuieli. Să se răsfețe, dar cu măsură, și să nu se lase influențate de prieteni insistenți. Este mai bine să facă greșeli din propria inițiativă decât din naivitate. De asemenea, să evite stările de tristețe nejustificate.

Etalare tarot pentru Rac, Scorpion și Pești. Ce vor întâmpina în luna lui Cuptor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel