Scorpionii devin foarte duri, iar Capricornii iau decizii pe plan social. Horoscop 23 octombrie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Astăzi, Soarele intră în semnul Scorpionului, unde va rămâne până la finalul zilei de 21 noiembrie. Să începem cu ce-i mai important: La mulți ani! Timp de o lună, vă sărbătorim.

În natură, arhetipul Scorpionului este cel al extremelor. Face legătura între toamnă și iarnă. Nopțile devin mai lungi, stăm mai mult în casă, e frig, ne gândim la nemurirea sufletului, vine Halloween-ul. Scorpionul vorbește despre regenerare, viață, moarte, întuneric, demoni, dar și despre pasiune, intensitate. Totodată, Scorpionul ne mai amintește de ceea ce e înăuntrul nostru și nu lăsăm să se vadă la suprafață. În următoarea lună, este posibil ca fiecare să treacă printr-un proces de analiză.

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele se duce în casa a doua. Este posibil să cheltui mai mulți bani decât e cazul în următoarea lună. Ar fi bine să îți pregătești un buget de risc.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele intră în semnul tău. Trebuie să ai grijă la faptul că acorzi prea multă importanță oamenilor autoritari. De exemplu, nu îți pasă de ceea ce zic colegii, dar dacă ție ți-a zis șeful într-un fel, ești în stare să fii foarte implacabil, foarte dur și foarte radical. Trebuie să găsești un punct de echilibru între relațiile cu colegii și cea cu șefii.

Frici și angoase pentru Berbec, Racii pot fi vizitați de Cupidon. Horoscop 23 octombrie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Oboseala își va spune cuvântul. Pentru tine, finalul anului este în următoarea lună, până când Soarele intră în semnul tău, pe 21 noiembrie. Recomandarea Danielei Simulescu este să mai tai de pe listă întâlniri, evenimente și chestiuni administrative. Mai lasă-le și pentru altă dată. Venus din semnul tău își dorește să te preocupi doar de ceea ce contează pentru tine, nu pentru alții.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se duce în casa a unsprezecea, iar Pluto se pregătește să îți părăsească semnul pe data de 19 noiembrie. Astrologul este de părere că e momentul potrivit pentru a lua decizii pe plan social. De exemplu, dacă ai un prieten de la cinci ani, care a fost mereu acolo pentru tine, întâlnește-te mai des cu el. Pe de altă parte, dacă ai un prieten mai evitant, încearcă să nu-i mai dai importanță. Prioritizează-ți doar anumite relații de prietenie.

Zodia care trebuie să aleagă între sănătate, carieră sau familie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se duce în casa a zecea. Deci, nivelul de vizibilitate la locul de muncă va crește. Ai un cuvânt de spus și iei decizii. Doar că vizibilitatea poate veni fie în urma unui succes, fie în urma unei boacăne.

Pești/Ascendent în Pești

Soarele se mută în casa a noua. Vorbim de o perioadă foarte bună pentru tot ceea ce înseamnă călătorii și studiu. Dar, până pe 15 noiembrie, Saturn rămâne retrograd în semnul tău. Urmează câteva zile în care să îți dai seama ce lecții ai învățat în ultimul timp. Unde ar trebui să te maturizezi și unde refuzi să o faci?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel