Scorpionii au forță de seducție, Capricornii trebuie să măture din viața lor tot ce-i inutil. Horoscop 16 octombrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic 16 octombrie. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Pe 16 octombrie, Venus în Scorpion formează un trigon cu Neptun în Pești, îndemnându-ne să visăm la dragoste. Ne vom imagina scenarii romantice, asemănătoare celor din filme. Astăzi, dragostea ne va inspira și ne va face mai deschiși la reconciliere. În plus, cei care activează în domeniile artistice sau literare vor avea o zi excelentă, având creativitatea la nivel maxim!

Trigonul Venus-Neptun din 16 octombrie: O zi a dragostei și a creativității fără limite!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este în Casa a doua. Iar trigonul cu Neptun te face să crezi că, dacă vezi o bluză într-o vitrină, ești Dumnezeu dacă o și cumperi. Azi nu trebuie să te iei după ce vezi în online ca să îți cumperi un lucru. Nu te lăsa influențat, nu o să îți facă bine deloc.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Azi ești extrem de seducător! Venus este în semnul tău, în trigon cu Neptun. Pe lângă forța de seducție, asculți, te arăți empatic, înțelegător, iar asta îi cucerește pe oameni. Nu doar pe plan amoros, ci în orice domeniu.

Cum să vezi o cometă rară după apusul Soarelui, săptămâna aceasta. „Nu ar trebui să o apropie din nou de Pământ decât peste 80.000 de ani”

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus va intra mâine în semnul tău. Așa că azi ai face bine să nu pui multă presiune pe tine, dacă nu îți ies lucrurile așa cum ți-ai dori. Trebuie să ai puțină răbdare, pentru că de mâine te vei simți mai bine în propria piele.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Astrologul îți recomandă să mături din viața ta tot ce este inutil. Sertare pline cu vechituri, depozitul, roboți de bucătărie. Mai elimină din viața ta lucruri mici și simbolic, viața ți se va schimba. 

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Din punct de vedere profesional, apar tot felul de tensiuni. O să ai niște cuvinte dure sau nedrepte față de ceilalți. Dar mai trebuie să ai în vedere ceva. Financiar, este o perioadă foarte stresantă. Trebuie să nu te lași deloc influențat de alții în ceea ce privește deciziile pe plan financiar. Nu face nimic după ureche, ci testează tu. Este una dintre acele zile în care nu înveți nimic din greșelile altora, ci doar din greșelile tale.

Pești/ Ascendent în Pești

Superluna Plină de mâine se petrece în Casa a doua a banilor. Trebuie să accepți că poate ai luat niște decizii care ți-au mai adus unele cheltuieli suplimentare. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la ele, ci să nu abandonezi nicio luptă. Totul se va întâmpla, dar în timp. 

Lecțiile finale ale lui Saturn retrograd. „Dacă faci munca grea, viața îți va fi mai ușoară!”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel