ȘASE zodii trăiesc clipe de neputință până la jumătatea lunii august. Ce li se poate întâmpla?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni prima jumătate a lunii august. Ce le așteaptă pe zodii în următoarele zile?

Pe 5 august, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Fecioarei. Va rămâne retrograd în acest semn până pe 15 august, după care se va întoarce în Leu.

Această retrogradare aduce multe încurcături, mai ales dacă ești în vacanță. Când îți este lumea mai dragă, va apărea ceva de care trebuie să te ocupi. Astrele recomandă să ai mare grijă la orice tip de planificare, fie că este vorba de călătorii, de evenimente sau activitățile profesionale.

Există posibilitatea să nu vezi pădurea din cauza copacilor. S-ar putea să insiști pe unele detalii nesemnificative și vor nu vor avea în vedere esențialul. Chiar dacă ești disciplinat, tot vei pierde câte ceva din vedere. Retrogradarea lui Mercur ne arată că nimeni nu este perfect.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, tranzitează casa a treia. Se apropie de o conjuncție cu Jupiter și un careu cu Saturn. Până la jumătatea lunii august, multe dintre evenimentele pe care le-ai planificat se vor amâna sau anula. Situațiile frustrante la locul de muncă și haosul nu îți vor da pace. Este recomand să ai multă răbdare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până la mijlocul lunii august, nu prea ai voie să te plângi. Marte și Jupiter îți țin partea, chiar dacă Mercur, guvernatorul tău, este retrograd. Poate întâmpini probleme, dar apare și sprijinul. Sfatul nostru ar fi să acorzi mai multă atenție chestiunilor gospodărești. Ar trebui să mai faci niște reparații.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este retrograd în semnul tău. Totul ia altă întorsătură. Nimic nu va mai fi la fel. Chiar dacă azi știi ceva, mâine totul va fi diferit. Din moment în moment, te răzgândești. Totuși, avem și vești bune. Din punct de vedere profesional, astrele te susțin.

ȘASE zodii fac haz de necaz până la sfârșitul lui septembrie. Când se termină vacanța, începe viața!

Balanță/Ascendent în Balanță

Prima jumătate a lunii august nu este pe placul tău. Nu vei mai putea ignora oboseala și vei fi într-o confruntare cu propria neputință. Ocupă-te de sănătate, chiar dacă este vorba doar de prevenție. Dacă unii oameni din jurul tău se plâng, stai departe de aceștia. Există posibilitatea să fii mai influențabil.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ce te avertizează Mercur retrograd?  Dacă ai planuri de călătorie, scurtă sau lungă, vor apărea situații pe care nu le-ai prevăzut. Asigură-te că toate actele sunt în regulă și că automobilele funcționează cum ar trebui. În caz de orice, ai nevoie de-o soluție de rezervă. La locul de muncă, atmosfera va fi încărcată.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Intuiția ta va fi la cote alarmante. Dar ai nevoie să descifrezi ceea ce încearcă să îți spună. Ești nevoit să îți ajustezi cheltuielile. Totodată, unele planuri financiare vor fi reluate. Mai este recomandat să te ferești de bârfe și indiscreții. În prima jumătate a lunii, este un moment ideal pentru a deschide unele subiecte mai sensibile în discuția cu partenerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel