ȘASE zodii sunt susținute de astre în octombrie. Care sunt recomandările pentru acestea?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna octombrie începe cu vești bune pentru șase zodii. Deși vom trece prin niște momente mai grele, astrele vor sprijini șase zodii!

Pe parcursul acestei luni, influența lui Marte în Rac se va resimți printr-o nevoie accentuată de a proteja și păstra echilibrul în familie. Totuși, acest efort poate aduce tensiuni acumulate. Sub această influență, unele conflicte mărunte pot dezvălui emoții mai adânci. Nodurile Lunare intensifică efectele lui Marte în acest semn.

Până la începutul lui noiembrie, va fi esențial să recunoaștem sursele de nemulțumire și să le gestionăm cu tact, pentru a evita reacții neprevăzute în situații delicate.

Din 9 octombrie, retrogradarea lui Jupiter în Gemeni ne va invita să reflectăm asupra excesele din ultimele luni, în special din mai, și să aducem corecțiile necesare.

Totodată, cele două eclipse din octombrie vor deschide noi oportunități în comunicare. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, din 2 octombrie, în conjuncție cu Mercur și Lilith, ne va încuraja să exprimăm deschis ceea ce ne apasă. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec, pe 17 octombrie, va marca un moment favorabil pentru noi începuturi, oferindu-ne mai multă libertate și perspective noi în viață.

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

Iată semnele zodiacale vor avea mare succes în luna octombrie, conform astrologului!

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți vei redefini multe dintre alianțe și vei trece prin viață cu o conștientizare de sine mai mare. Prin urmare, ai putea întâlni oameni care te ajută să crești, în loc să te țină pe loc. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai putea face conexiuni esențiale în cercul tău de prieteni sau colegi și, de asemenea, ai putea crea noi tipuri de conținut care îți extind prezența pe rețelele de socializare. 

Pești/Ascendent în Pești

Este probabil să fii destul de epuizat acum, dar ai putea semna un contract de afaceri profitabil sau ai putea dezvolta o conexiune mai intimă cu un partener.

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Berbec/Ascendent în Berbec

Ai putea să formezi parteneriate valoroase care duc la contracte promițătoare. Totuși, unii dintre voi se vor despărți de cineva. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Îți extinzi orizontul mental și perspectiva, iar acest lucru te poate ajuta să identifici noi căi către succesul financiar în carieră sau vei începe să lucrezi la lucruri care chiar îți plac. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Oamenii ar putea să te găsească mai atrăgător și mai carismatic. Așa că ai putea atrage un nou iubit sau ai putea deveni mai flirtant. De asemenea, te vei concentra asupra sănătății tale. Așa că, te vei simți mai energic până la sfârșitul lunii. 

Aceste semne ar trebui să se simtă foarte norocoase, deoarece octombrie este destul de turbulent. Vei intra în octombrie cu mai multă încredere acum?”, precizează astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel