ȘASE zodii sunt sprijinite de astre în 2025. Motivele de bucurie vor veni neîncetat!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată zodiile pentru care anul 2025 va fi unul benefic!

Anul 2025 vine cu numeroase surprize astrologice! Tema centrală va fi „primul pas”. De ce? Pentru că Saturn, Neptun și Uranus vor trece temporar prin semne noi. Vor veni cu energie proaspătă și schimbări. Saturn și Neptun o să tranziteze Berbecul, iar Uranus va intra în Gemeni. Deși aceste tranzite vor fi scurte, vor fi suficiente pentru a ne orienta către noi direcții și pentru a redefini anumite limite. Venus și Marte vor retrograda în 2025, iar Nodurile Lunare vor schimba axa pe Fecioară-Pești.

Horoscop 2025 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 25 martie, Saturn intră în semnul tău până pe 1 septembrie. Această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza. Totuși, Saturn nu se simte confortabil în Berbec, ceea ce implică nevoia de seriozitate și răbdare, exact calitățile care ți se par provocatoare. Prin urmare, te așteaptă schimbări importante în viața personală și decizii semnificative legate de familie și alte aspecte ale vieții tale.

Horoscop 2025 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2025, Jupiter, Marele Benefic, te susține. Ai avut parte de momente pozitive, însă Saturn în Casa a zecea a adus și provocări profesionale. Din iunie 2025, Jupiter se mută în Casa a doua, care marchează o perioadă de culegere a eforturilor tale și acces la noi oportunități, în special financiare.

Horoscop 2025 pentru Leu/Ascendent în Leu

Ca nativ al acestui semn, este esențial să îți concentrezi toate eforturile până în iunie 2025, cu maximă determinare. Orice oportunitate, chiar și de scurtă durată, merită valorificată. Astrele te încurajează să te implici în noi comunități, să explorezi și să cunoști oameni noi.

CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

Horoscop 2025 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Două retrogradări semnificative te vor influența în 2025. Marte retrograd în casa a zecea, de la 1 ianuarie, îți va cere să reevaluezi strategia profesională și să gestionezi posibile conflicte cu superiorii. Venus, guvernatoarea ta, va retrograda și ea. Îți va afectaatât cariera, cât și relațiile. Fii atent la parteneriatele pe care le formezi.

Horoscop 2025 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter tranzitează Casa a șaptea până în iunie 2025, ceea ce îți aduce oportunități în relații. Saturn va intra în casa a cincea pe 25 martie, urmat de Neptun pe 30 martie. Anul va fi benefic din punct de vedere personal. Ai șansa de a ieși dintr-o relație toxică sau de a începe una serioasă. Dacă îți dorești un copil, vei găsi soluții, chiar și în cazul dificultăților anterioare. Saturn îți amintește să prioritizezi viața personală și să iei decizii clare pentru viitor.

Horoscop 2025 pentru Pești/Ascendent în Pești

Anul 2025 îți oferă un răgaz, deoarece Saturn și Neptun vor ieși temporar din semnul tău. În această perioadă, vei putea să reflectezi asupra ultimilor doi ani și să îți clarifici direcția. Aceste tranzite îți vor oferi mai multă libertate de acțiune. Este important să evaluezi progresul personal, chiar dacă acesta a fost marcat de provocări legate de sănătate sau familie. De asemenea, trebuie să îți reorganizezi strategia financiară, deoarece Saturn și Neptun vor tranzita pentru scurt timp casa a doua, și îți vor aduce surprize financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?