ȘASE zodii înfloresc cu ocazia Eclipsei de Lună din 18 septembrie. Schimbările pozitive se întâmplă chiar acum!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 18 septembrie, dăm startul sezonului de Eclipse. Prima ne va aduce mult haos, dar unele zodii sunt norocoase! Te numeri printre ele?

Deși Eclipsa de Lună/Luna Plină în Pești este un eveniment care va aduce multă confuzie, se pare că unele zodii vor fi mai norocoase. Luna va fi în conjuncție cu Neptun, ceea ce ne poate face să credem că am pierdut controlul. În plus, cele mai adânci temeri ale noastre pot fi scoase la suprafață.

Neda este un astrolog internațional, specializat în predicțiile despre sufletele pereche. Pe canalul său de TikTok, unde are 86.7k urmăritori, aceasta ne-a dezvăluit zodiile care vor beneficia de pe urma eclipsei de Lună din 18 septembrie. Iată ce ne spune!

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa este în semnul tău. O să simți energia cel mai mult. Vei experimenta descoperiri emoționale, o să rezolvi probleme din trecut și vei începe noi conexiuni mai profunde și mai satisfăcătoare. Dacă ești într-o relație, Eclipsa va aduce mult mai multă claritate, îmbunătățindu-ți intimitatea. Dacă ești singur, Eclipsa va aduce oportunități romantice neașteptate, introducând pe cineva care se conectează cu tine la un nivel emoțional profund. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa va aduce echilibru în relațiile tale. Te va îndemna să renunți la imperfecțiuni, prin cultivarea unei vieți amoroase mult mai sănătoase și pline de compasiune. Vei vedea schimbări pozitive deoarece te vei concentra mai mult pe conexiunea emoțională, mai puțin pe controlul fiecărui detaliu. Dacă ești singur, vei găsi pe cineva care îți completează natura practică. Aici este multă profunzime emoțională, ceea ce va duce la o relație foarte împlinită. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să experimentezi o transformare emoțională profundă. Vei simți această Eclipsă intens.Te va face să confrunți probleme emoționale care au blocat intimitatea. Va aduce vindecare emoțională și o conexiune mai profundă cu partenerul tău. Dacă ești singur, vei fi atras de cineva extrem de spiritual, conectat emoțional. Nu vor exista conexiuni superficiale în această perioadă. Ceva profund se întâmplă pe 18 septembrie. Ești pregătit pentru o relație? 

Destinul se dezvăluie la Eclipsa de Lună din 18 septembrie. Fii atent la mesajele astrelor!

Taur/Ascendent în Taur

Această Eclipsă te împinge să te eliberezi de tiparele tale din relațiile anterioare. Te vei deschide la noi posibilități incitante în dragoste. Evenimentul clarifică cu adevărat vindecarea emoțională. Vei renunța la vechile resentimente. Lăsând în urmă atașamentele nesănătoase, aceasta așterne drumul pentru o relație sănătoasă. Dacă ești singur, vei întâlni pe cineva care îți oferă stabilitate și siguranță emoțională. Acest lucru se va alinia cu nevoia ta de o relație stabilă și de încredere. 

Rac/Ascendent în Rac

Această perioadă este o reînnoire emoțională. Relațiile tale vor deveni mai profunde. Vei deveni mai vulnerabil și deschis. Acest lucru va duce la o relație mai intimă și sigură. Dacă ești singur, această Eclipsă va introduce pe cineva care rezonează cu natura ta emoțională și protectoare. Este o oportunitate imensă pentru tine de a construi o conexiune pe termen lung. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Eclipsă te forțează să te deschizi emoțional. Vei fi mai vulnerabil cu partenerul tău. O să aprofundezi încrederea și îți vei îmbunătăți relația. Vei vedea cum viața ta amoroasă înflorește dacă îți permiți să îmbrățișezi această intensitate emoțională. Dacă ești singur, probabil vei întâlni pe cineva care îți completează partea ta mai serioasă și natura ta orientată spre obiective. Această persoană te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de latura emoțională a dragostei.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel