ȘASE zodii fac haz de necaz până la sfârșitul lui septembrie. Când se termină vacanța, începe viața!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 5 august, Mercur și-a început retrogradarea. După cum știți, nu va fi o perioadă ușoară, ci una cu cântec. Ar fi bine să vă înarmați cu multă răbdare până la toamnă!

Retrogradarea lui Mercur se împarte în două etape:

5-15 august: Mercur retrogradează în Fecioară

15 - 29 august: Mercur retrogradează în Leu

De pe 2 iulie, resimțim efectele retrogradării deoarece Mercur a fost în Leu, adică în unul dintre semnele contaminate. Multe dintre chestiunile întâmplate în această perioadă vor fi reluate.

Încurcăturile, întârzierile și tot felul de probleme în comunicare nu au încetat să vă dea bătăi de cap. Nici organizarea vacanței sau a concediului nu a fost plăcută. Mercur este retrograd în perioada 5-29 august, însă perioada întreagă contaminată de retrogradare este 2 iulie - 26 septembrie. 

Deși în primă fază, semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) sunt afectate, de fapt cele fixe(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin cele mai multe probleme. De ce? Pentru că Mercur direct/retrograd în Leu face careu cu Uranus și provoacă surprize. 

La ce ne putem aștepta în perioada retrogradării lui Mercur? Suntem înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut și să ne evaluăm eforturile în termeni clari. Trecutul revine în prim-plan! Reapar oameni din trecut în viața noastră, proiectele stagnează și întâmpinăm anulări. Evenimentele neprevăzute sunt la tot pasul.

Taur/Ascendent în Taur

Relațiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, vor deveni mult prea complicate. Ce crezi că îți mai face Mercur retrograde? Ei bine, câteva probleme în gospodărie. Pregătește-te de reparații sau de înlocuirea unor produse electronice vitale. 

Rac/Ascendent în Rac

Îți atragem atenția cu privire la zona financiară. Orice decizie vei lua, s-ar putea să o regret în decursul acestei luni. Îți dorești prea multe distracții? S-ar putea să te răzgândești. Dacă plănuiești să iei un împrumut, citește bine termenii și condițiile.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur a retrogradat în casa a doua, cea a banilor. Multe dintre cheltuielile care vor apărea, vor proveni din greșelile pe care le-ai făcut până acum. Nu mai căuta extravaganțele și lasă graba.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești pregătit oare? Mercur retrograd îți vizează cariera. O să ai discuții cu șefii, care vor părea bine intenționate. Cel mai bine ar fi să nu faci nimic până nu ai totul în scris sau dovezi clare. Sau poate îți dorești ca problemele să fie puse pe seama ta.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Planificarea unei călătorii devine un calvar pentru tine. Probabil ai simțit deja efectele retrogradării. Vor mai apărea amânări, întârzieri, probleme legate de acte. O să ai o vacanță de neuitat în 2024. Din păcate, nu într-un mod pozitiv. Ce este aceea o clipă de liniște? Nu vei avea parte de ea!

Pești/Ascendent în Pești

Vei resimți efectele retrogradării pe plan profesional. Starea de epuizare nu îți dă pace, iar cu greu îți poți duce la bun sfârșit proiectele. Va trebui să planifici tot felul de schimbări, dar nu le grăbi.

Încă o lună cu Marte în Gemeni! Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel