ȘAPTE zodii care devin înfricoșătoare atunci când se supără. Trebuie să fugi din calea lor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce temperament au următoarele zodii când se supără și cum reacționează?

Fiecare zodie are o abordare distinctă față de furie, influențată de trăsăturile sale de personalitate. De la impulsivitatea Berbecului, care reacționează rapid la provocări, până la abordarea calmă și diplomată a Balanței, modul în care fiecare semn gestionează furia reflectă caracteristicile sale unice. 

Este lesne de înțeles că nu toți reacționăm la fel când suntem suparăți. 

Dar ce zodii sunt cele mai iuți la mânie?

Pe locul 1, avem Taurul! Când Taurii se înfurie, pot deveni destul de obsesivi și, câteodată, chiar violenți. Când sunt nervoși, Taurii nu prea mai aud nimic în jurul lor și pot deveni extrem de încăpățânați, dar și ușor de enervat. De aceea, trebuie să știi că nu ai ce să le spui când se enervează, pentru că nu îi ajută cu nimic. Au nevoie de timp să se calmeze și să își revină. 

Pe locul 2, avem Racii. Ai zice că aceștia nu fac urât la nervi, dar mai întâi îți dau o avertizare, printr-o atitudine pasiv-agresivă. Dar dacă nu le iei în calcul această atitudine și conflictul continuă, vei vedea că Racul explodează și nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Unii spun chiar că Racii sunt asemeni unor vulcani, atunci când erup, dacă îi superi. Deși par liniștiți sau sensibili, dacă îi enervezi suficient, o să vezi o parte din ei pe care nu ai vrea să o vezi niciodată.

Pe locul 3, sunt Berbecii. Aceștia nu sunt foarte buni în a-și ascunde frustrările. Pot să se enerveze într-o clipită și se pot transforma în oameni pe care nici nu îi mai recunoști. Dacă te afli lângă un Berbec furios, ar fi mai bine să ieși din acea cameră, pentru că lucrurile nu vor lua o turnură prea plăcută. 

Pe locul 4, se clasează Leii. Aceștia sunt dramatici și dominanți, iar faptul că se supără se poate transforma cu ușurință într-o furie enormă. Cu cât țipă mai tare la tine, cu atât se simt mai bine. Totodată, Leii vor face orice să îți dovedească faptul că au dreptate. Leii pot ajunge ușor și la insulte, așa că trebuie să ai grijă atunci când te cerți cu ei. Pot deveni orbiți de mânie!

Locul 5 este ocupat de Scorpion. Deși în marea majoritate a timpului, acești nativi sunt calmi și știu să se conțină, pot deveni foarte periculoși dacă se înfurie. Și mai ales dacă nu te plac, se dezlănțuie iadul! Nu o să uiți niciodată cuvintele pe care un Scorpion ți le zice la nervi. Nici nu vei ști ce te-a lovit.

Pe locul 6, sunt Săgetătorii. Deși sunt extrem de plăcuți, la nervi, situația se schimbă dramatic! Va fi precum o explozie pe care nu o vei uita niciodată. Un Săgetător nu te va ierta niciodată dacă l-ai supărat și asta se va vedea și în replicile sale. 

Pe locul 7, Capricornii! Sunt persoane raționale și cu picioarele pe pământ, tind să îndure mult și să țină în ei foarte multă furie. Dar își pierd cumpătul destul de rapid, mai ales dacă îi superi. Iar atunci, se poate dezlănțui iadul! Vorbele lor dor și de obicei, își varsă nervii pe prima persoană care le iese în cale.  

Top CINCI cele mai atractive semne din zodiac. Cu ce calități ne dau peste cap? 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel