ȘAPTE lucruri pe care să ți le amintești când eșuezi. Nu este sfârșitul lumii, ci un început mai puternic!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

De ce unii oameni renunță la un vis în fața eșecului, în timp ce alții sunt motivați să-l atingă cu și mai multă pasiune? Totul depinde de modul în care abordezi un obstacol: eșecul poate fi parte din drumul lung spre succes, dar doar dacă îl privești într-un mod productiv.

Să te consideri o cauză pierdută poate duce la sentimente precum rușinea și resentimentul. Acest lucru poate duce și la comportamente neproductive, cum ar fi să rămâi în zona ta de confort.

Cheia pentru a te recupera după un eșec este să îți schimbi modul de gândire astfel încât să transformi cele mai mari obstacole în cele mai mari reveniri. Iată șapte moduri sănătoase de a gândi despre eșec:

„Lucrurile nu au mers așa cum mi-am dorit, dar sunt totuși bine.”

Nu este util să transformi eșecul într-o catastrofă. Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Fie că este vorba de sănătatea ta sau de un acoperiș deasupra capului, întotdeauna există motive de recunoștință.

„Eșecul este dovada că mă forțez până la limitele mele.”

Ai putea trăi o viață sigură și plictisitoare, fără prea multe eșecuri, dacă ai vrea. Dar dacă vrei să devii o versiune mai bună a ta, trebuie să faci lucruri care ar putea duce la eșec.

50 de afirmații pozitive pentru evoluție spirituală. Scurt ghid pentru o viață armonioasă

„Mă voi concentra pe lucrurile pe care le pot controla.”

Eșecul nu este întotdeauna personal. Doar pentru că nu ai obținut acea promovare nu înseamnă că nu ești suficient de bun. Ar putea însemna doar că cineva mai calificat a obținut-o. Concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla, cum ar fi să dai tot ce ai mai bun, și mai puțin pe rezultatele pe care nu le poți controla.

„Eșecul este inconfortabil, dar pot să-l gestionez.”

Îndoiala privind capacitatea ta de a gestiona jenă, rușinea sau regretul face ca durerea eșecului să dureze mai mult.

„Eșecul este o oportunitate de a-mi îmbunătăți abilitățile.”

Dacă totul ar fi ușor, nu ai avea ocazia să înveți lucruri noi. De fiecare dată când eșuezi, poți învăța ceva nou. Fie că descoperi o nouă soluție la o problemă veche sau obții mai multe informații, eșecul te poate ajuta să faci mai bine data viitoare.

Cum te poți lupta cu un demon? Fii protejat spiritual!

„Am depășit lucruri dificile înainte. Pot să o fac din nou.”

Reamintirea momentelor în care ți-ai revenit în trecut te poate ajuta să te simți pregătit pentru a face față eșecului din nou. Apelează la cunoștințele, instrumentele și talentele pe care le-ai folosit înainte și reamintește-ți că ai capacitatea de a reveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel