Săptămână decisivă pentru Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător. Ce le aduce Saturn retrograd?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Saturn, Marele Malefic, va retrograda începând cu 29 iunie 2024.

Pe 29 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în semnul Peștilor. Până pe 15 noiembrie, vom avea impresia că totul o să fie încetinit, blocat, amânat. Mulți se vor trezi la realitate, însă nu în modul cel mai plăcut. Saturn are darul de a structura haosul și de a simplifica totul. 

De altfel, Saturn își dorește să ne arate ce putem să realizăm, cu adevărat. Dacă ne-am făcut bine treaba, Saturn aduce și multe oportunități.

Trebuie să menționăm faptul că nativii cei mai marcați de acest tranzit vor fi Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va retrograda în Casa a 10-a, cea a carierei și a autorității. Acest tranzit îți va impune să fii mai responsabil în ceea ce faci, să preiei controlul și să devii mai competent în gestionarea crizelor. Este vorba despre o maturizare profesională, însă una nu în condițiile dorite de tine. Te vei lovi de unele limite, dar nu este cazul să te resemnezi, ci să dobândești un nivel crescut de reziliență. Unii nativi se vor preocupa de oficializarea relațiilor sau de extinderea familiei. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va retrograda în Casa a 7-a. Urmează decizii serioase pe plan relațional. Unele de care te-ai temut și pe care le-ai tot amânat. Acum nu se va mai putea! Saturn te învață că nu te poți sacrifica degeaba pentru celălalt. Dar și că nu mai poți pierde timpul degeaba cu un partener dacă nu este dispus să își asume responsabilitatea. Verbul „a îndura” trebuie să dispară din vocabularul tău. De asemenea, nu trebuie să neglijezi sănătatea în lunile următoare.

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn va retrograda în Casa a 4-a. Te va obliga să îți construiești o bază stabilă, mai ales din punct de vedere emoțional. După care, va trebui să iei decizii pe plan imobiliar. Poate fi vorba despre achiziționarea unei case sau despre o mutare. Ideea de familie capătă alt sens. Te poți conecta altfel cu rudele apropiate. Pot apărea situații stresante atât în familia ta, cât și în cea a partenerului, inclusiv vești neplăcute. Ți se va părea că totul are o viteză foarte lentă. 

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va retrograda în semnul tău. Până pe 15 noiembrie trebuie să faci următorul lucru. Să pui pe primul loc sănătatea fizică și mintală. Saturn aduce limite indiferent de vârsta pe care o ai. Cei care au neglijat sănătatea vor avea de lucru, în timp ce aceia care s-au ocupat de prevenție vor avea o perioadă mai bună. Saturn te va determina să petreci mai mult timp în propria companie și să devii mai selectiv. Dar și să iei decizii, care pe moment nu îți convin. Viața de adult presupune asta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel