Săgetătorul în 2025: relații noi și mai multă grijă de sine

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop 2025 Săgetător. Care sunt recomandările anului 2025 pentru acești nativi?

Să vedem ce ți-a adus anul 2024 până acum.

Jupiter va rămâne în casa a șaptea până în iunie 2025. Dacă nu ai o relație, vei avea ocazia să întâlnești persoane noi. Însă, dacă ai un partener de ceva timp, astrele te sfătuiesc să faci un pas important în relație sau să luați decizii serioase. Cei care doresc să se elibereze dintr-o relație disfuncțională vor găsi curajul necesar.

Jupiter va forma un careu cu Saturn, iar totul va avansa lent. Vei trece prin provocări din această cauză. Cu Saturn retrograd în casa a patra, până pe 15 noiembrie, te ajută să construiești o bază solidă, dar poate aduce și conflicte cu membrii familiei.

Iar acum, să ne uităm și la previziunile pentru anul 2025.

Până la 10 iunie 2025, Jupiter va fi în casa a șaptea, ceea ce îți va aduce numeroase oportunități pe plan relațional.

Pe 25 martie anul viitor, Saturn intră în casa a cincea, urmat de Neptun pe 30 martie. Daniela Simulescu consideră că anul 2025 va fi favorabil pe plan personal. Deși nu vei trăi o poveste de Hollywood, vei avea parte de multiple oportunități.

Ai șansa să întâlnești o persoană cu care să îți întemeiezi o familie sau să ieși dintr-o relație care nu îți mai aduce satisfacție. Dacă îți dorești un copil, anul 2025 poate fi definitoriu. Posibilele dificultăți de până acum își pot găsi soluția în anul ce vine. Jupiter în casa a șaptea, alături de Saturn și Neptun în casa a cincea, îți oferă un moment de reflecție: „Nu voi avea mulți bani, copilul necesită multe resurse, dar cât să mai amân?”

Ce aduce luna noiembrie pentru Săgetător? „Mintea ta va fi copleșită!”

Saturn îți reamintește că timpul trece, iar prioritățile trebuie stabilite. Așadar, 2025 îți aduce noutăți pe plan personal.

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus va ajunge și el în casa a șaptea a relațiilor. Există posibilitatea să găsești un partener neașteptat sau să închei relații de la care nu te-ai fi așteptat să se rupă. Totuși, aceste schimbări vin pentru a te ajuta să descoperi relațiile care îți sunt potrivite.

În toamnă, Saturn și Neptun revin în casa a patra. Astrologii îți sugerează să reflectezi asupra locuinței tale actuale. E posibil să realizezi că ai nevoie de un alt spațiu sau de un mediu diferit.

Iată ce spune Catherine Goshen, astrolog internațional, despre anul 2025! Anul începe cu un accept pe relații și parteneriate. Este posibil să întâlnești o persoană specială sau să îți consolidezi relația actuală. Pentru cei singuri, începutul anului poate aduce reflecții asupra vieții și tendinței de a exagera. În a doua jumătate a anului, accentul se mută pe abundență și auto-îngrijire, cu posibile îmbunătățiri financiare, fie prin partener, fie prin oportunități personale.

Mitologia zodiei Săgetător: un mit despre căutarea cunoașterii superioare

Marte influențează finanțele comune și dorința de expansiune. Îți cere soluționarea unor probleme din trecut. Uranus aduce schimbări neprevăzute în viața de zi cu zi și sănătate, iar Saturn continuă să ofere lecții importante despre responsabilitate, în special în relațiile familiale. Este o perioada de creștere continuă, cu provocări ce cer răbdare și adaptare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel