Rugăciune MAGICĂ pe care o rostești de Revelion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Prin rugăciune, primim întreaga susținere de care avem nevoie. În această perioadă a venirii Anului Nou, să trimitem către Ceruri bunele noastre intenții pentru zilele care urmează. Iată ce să rostești!

Rugăciunea servește ca un moment de conexiune profundă cu sine însuși și cu divinitatea sau cu ceea ce considerăm mai mare decât noi. Ea ne oferă un spațiu de reflecție și recunoștință, aducând liniște și claritate în haosul zilnic. În același timp, rugăciunea ne ajută să ne exprimăm dorințele, temerile și recunoștința, oferindu-ne un sentiment de echilibru și pace interioară. Este un mod de a ne conecta la o putere sau energie mai mare, oferindu-ne confort și sprijin în fața provocărilor vieții.

Iată o rugăciune pentru a face din noul an, unul magic!

„Deschizându-se zorii unui nou an, să fim recunoscători pentru tot ceea ce prețuim: sănătatea noastră, familia și prietenii noștri.

Să eliberăm ranchiuna, furia și durerea noastră, căci acestea nu sunt decât lanțuri ce ne leagă. Să trăim fiecare zi în cel mai iubitor mod, în modul conștientizării divine. Să slujim pe cei în nevoie, indiferent de rasă, culoare sau credință.

Să păstrăm în inimile noastre Dumnezeul pe care Îl înțelegem și să rostim numele lui Dumnezeu în fiecare zi. Să ducem lumea din întuneric către lumină, din minciună către adevăr și din greșeală către dreptate.

Să ne amintim că suntem cu toții unul, îmbrățișându-i pe toți, fără a discrimina pe nimeni.

Fie ca anul meu să fie plin de pace, prosperitate și dragoste. Fie ca binecuvântările lui Dumnezeu să se reverse asupra mea și să îmi ofere un an nou luminos, sănătos și liniștit.”

Citește și ZECE citate puternice cu lecții care îți pot schimba viața în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel