Ritualuri pentru a doua Lună Plină în Capricorn de pe 21 iulie. Este o energie unică!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, vom avea a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Este o surpriză din partea astrelor, așadar bucură-te de energia ei specială prin aceste ritualuri!

Când întâmpinăm a doua Lună Plină în Capricorn, îmbrățișăm frumosul joc al două polarități puternice, dar distincte: esența hrănitoare a mamei din Rac și prezența statornică a tatălui din Capricorn.

În acest moment, cariera, banii și aspectele de conducere sunt în prim-plan. Este o perioadă excelentă pentru a lucra la eforturile noastre creative, obiectivele și dorințele în cadrul propriei experiențe financiare. În jurul Lunii Pline în Capricorn, pornim într-o călătorie profundă în adâncurile propriilor noastre ape emoționale. Dacă te simți împins să confrunți emoțiile reprimate, renegate și uitate care au locuit mult timp în tine, recunoaște-le cu grație, îmbrățișează-le și eliberează-le. Acest proces de curățare interioară îți permite să creezi un spațiu abundent în tine, făcând loc pentru energii proaspete să curgă și să-ți hrănească sufletul.

Următoarele ritualuri te vor ajuta să valorifici energia celei de-a doua Luni Pline în Capricorn!

Împământare și înrădăcinare

Permite-ți să îmbrățișezi îmbrățișarea hrănitoare a Pământului prin simpla întindere pe suprafața sa. În timp ce faci acest lucru, conectează-te intenționat cu energia Pământului. Mergi desculț pentru o perioadă extinsă. Sub această practică simplă se află atât de multă putere și potențial. Te ajută să-ți revitalizezi spiritul și să-ți armonizezi ființa fizică.

Verificarea libertății financiare

Luna Plină în Capricorn ne invită să reflectăm asupra expresiilor noastre creative și la cum creăm bogăție. Este momentul să evaluăm ceea ce am realizat și rezultatele acelui ciclu creativ. Ia în considerare unde îți plasezi resursele: timp, energie și bani. Verifică dacă acestea sunt investite în domenii care te luminează și te apropie de viața pe care dorești să o construiești. Reflectează asupra extraselor tale bancare și de credit, revizuiește calendarul ultimelor luni și notează în jurnal pentru a vedea dacă aceste lucruri se aliniază cu modul în care dorești să crești. Observă ce poate rămâne și ce poate fi eliberat.

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Meditație la lumina Lunii

La lumina lunii, găsește un loc liniștit unde poți sta confortabil. Închide ochii și respiră adânc de câteva ori. Permite corpului tău să se relaxeze și minții tale să se liniștească. Vizualizează lumina Lunii infuzându-ți corpul cu trăsăturile Capricornului: claritate, putere și reziliență. Reflectează asupra creațiilor tale de până acum din această lună (sau an) și asupra obiectivelor care urmează. Poți rămâne în această stare atât timp cât dorești.

Ritual de eliberare

Lunile Pline sunt momente prielnice pentru a elibera,  astfel creezi spațiu pentru noi începuturi. Creează un spațiu sacru în aer liber, aproape de sol sau de o grădină, cu un pix și bucăți de hârtie. Reflectează asupra oricăror emoții, obiceiuri sau tipare pe care dorești să le eliberezi. Scrie-le pe bucățile de hârtie, una câte una. Recunoaște-le prezența în viața ta. Când ești gata, îngroapă fiecare hârtie în pământ. Vizualizează energia Lunii absorbind aceste aspecte. Observă ce simți la finalizarea ritualului.

Cele PATRU zodii afectate de a doua Lună Plină în Capricorn din 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel