Revoluția astrelor! Schimbările planetare din 2025 și 2026 vor remodela conștiința umană

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Steve Judd, un astrolog cunoscut, a discutat în prognozele sale despre faptul că anii 2025 și 2026 vor aduce schimbări semnificative în astrologie. Care sunt motivele?

Ce previziuni aduce Steve Judd pentru anii următori?

În 2025 și 2026, vor fi schimbări importante care pot influența profund conștiința și evoluția umană, potrivit astrologului.

Întâlnirile dintre Jupiter și Saturn sunt importante. De exemplu, conjuncția lor din decembrie 2020 a fost considerată un eveniment major care a marcat începutul unei noi ere. Similar, conjuncțiile lor din 2025 și 2026 ar putea aduce schimbări importante în moduri de gândire și în structuri sociale.

Uranus a intrat în Taur în 2018 și va continua să influențeze acest semn până în 2026. Această poziție poate aduce schimbări neașteptate în domenii precum economia, resursele naturale și valorile personale.

Saturn va rămâne în semnul Peștilor până în 2026. În iunie 2025, Jupiter iese din Gemeni și va intra în Rac. Racul este un semn de apă, asociat cu emoțiile profunde, familia, securitatea și rădăcinile. Jupiter în Rac va aduce accent pe îmbunătățirea acestor domenii și poate aduce expansiune și oportunități în legătură cu familia și locuința.

În timp ce Saturn în Pești aduce o nevoie de structură și limitări în domeniul emoțional și spiritual, Jupiter în Rac va aduce o expansiune și oportunități în sfera emoțională și familială. Aceste influențe pot crea un echilibru între nevoia de stabilitate și dorința de creștere și explorare.

Eclipsele sunt evenimente importante care pot aduce schimbări și revelații. În 2025 și 2026, eclipsele care au loc în semnele de apă (cum ar fi Racul, Scorpionul și Peștii) pot influența emoțiile și conștiința colectivă într-un mod profund.

Schimbările de noduri lunare trebuie și ele avute în vedere. 

Schimbarea Nodurilor Lunare în semne diferite poate indica o schimbare majoră în direcția spirituală și karmică. Aceste schimbări pot aduce noi oportunități și lecții colective importante. În ianuarie 2025, nodurile lunare vor trece de la axa Balanță–Berbec (care va fi activă până atunci) în axa Fecioară–Pești. Acest schimb va aduce o schimbare de accent în lecțiile și direcțiile colective.

Nodul Nord indică direcția de creștere și dezvoltare. În Fecioară, accentul se va pune pe detalii, serviciu, sănătate și organizare. Va fi un moment potrivit pentru a ne concentra pe perfecționare personală, analiză critică și soluționarea problemelor practice. Nodul Sud reprezintă lecțiile karmice din trecut și zonele unde suntem mai puțin conștienți. În Pești, poate aduce în prim-plan temele de iluzie, evaziune și escapism. Este un timp pentru a ne elibera de tendințele de a ne pierde în fantezii și a învăța să trăim într-un mod mai pragmatic și real.

Trebuie să discutăm și despre aspectele între planete lente.

Pluto va începe să își facă simțită influența în Vărsător, unde va rămâne pana in 2044. Această poziție va aduce transformări profunde în domeniul tehnologic, social și umanitar, cu un impact semnificativ asupra conștiinței colective.

Youtube video image

Divorțul în astrogramă. Cum îți poți da seama dacă vei trece prin asta, dacă te căsătorești târziu sau deloc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel