Revelații care întorc lumea pe dos pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt previziunile pentru acești nativi ai zodiacului?

Nadiya Shah, astrolog internațional, ne împărtășește previziunile lunii septembrie pentru semnele mutabile ale zodiacului, adică pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Vrei să afli ce te așteaptă în următoarele săptămâni?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primul rând, la tine discutăm despre retrogradarea lui Uranus, care are loc în Casa a douăsprezecea. Nu putem spune că te bucuri prea mult de acest tranzit, fiindcă îți afectează mintea și tot ce ține de această zonă. Poți descoperi secrete despre alții, dar și alții despre tine. Ai grijă la oamenii de care te lași înconjurat. Totuși, ceea ce nu știai înainte, acum va ieși la lumină. Astrologul este de părere că în multe situații, te vei simți mai luminat. Spiritul și psihicul tău pot fi influențate dramatic de acest tranzit care a început pe 1 septembrie. De asemenea, merită să discutăm și despre intrarea lui Pluto retrograd în Casa a opta. Acest tranzit te poate face mai profund și mai axat pe spiritualitate. Timp de 7 săptămâni, cât va dura acest tranzit, ai șansa de schimbare pe plan spiritual. Transformarea și regenerarea pot fi teme centrale pentru tine în următoarea perioadă. Gândește-te la toate greutățile prin care ai trecut din anul 2008 încoace și vei vedea că nu mai ești aceeași persoană. Poate că ai învățat mai bine cine ești.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Uranus și-a început retrogradarea în Casa a noua. Așa că tot ce ține de călătorii, studiu, ori filosofii de viață poate căpăta o nouă față. Ai ocazia să cunoști persoane mai inteligente, pe care te poți baza în orice moment și de la care ai ce să înveți. Așa că nu trebuie decât să păstrezi o minte deschisă și să fii curios, potrivit astrologului. Trebuie să îți înțelegi mai bine locul în lume. Pot apărea multe surprize pe plan educațional sau legal. Dacă o să călătorești, o să ai adevărate revelații. Pluto retrograd în Casa a cincea aduce unele probleme cu copiii sau în relația pe care o ai cu ei, așa că ai grijă la acest aspect. Gândește-te și la ce îți dorești cel mai mult, din inimă, pentru că Pluto în această casă discută și despre fericirea ta, despre cum te gândești la iubire.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Uranus este acum retrograd în Casa a șasea, așa că sunt vizate munca și sănătatea. Trebuie să ai mai multă grijă la rutina ta zilnică, deși Uranus se va împotrivi. Trebuie să schimbi neapărat ceva, dacă ce faci în aceste domenii nu funcționează. Totodată, dinamica dintre tine și colegii de la serviciu se poate schimba dramatic. Sau rolurile se schimbă. Poate că cineva își dă demisia și tu trebuie să îi iei locul în departamentul în care activezi. Pluto este retrograd în Casa banilor, așa că această situație se poate repeta. Poți fi nevoit să iei mai în serios rolul banilor în viața ta. Trebuie să înveți ceva foarte important: să cheltui banii cu cap!

Pești/Ascendent în Pești

Astrologul îți spune că Uranus retrograd în Casa a treia pe tine nu te va descuraja prea tare. Ba din contră, te face să fii mai nepăsător la ce spune lumea, iar asta este un lucru bun. Fiindcă poți fi capabil să faci lucruri mărețe, fără să te împiedici de judecata lor. Dacă în sertarele sufletului ai avut niște idei pe care nu le-ai scos de la naftalină, acum este momentul ideal. Ai mult curaj și încearcă ceva ce ți-ai dorit de multă vreme! Pluto este retrograd în Casa a unsprezecea. Pot apărea anumite schimbări în cercul de prieteni sau cu anturajul și cunoștințele pe care le ai. Este bine să fii înconjurat de oameni, însă acest tranzit o să te învețe că până la urmă, tot tu te poți ajuta cel mai mult. Oamenii nu te pot face cel mai fericit, ci tu te vei face pe tine.

Zodia care trebuie să stea în spatele cortinei până anul viitor, potrivit unui astrolog internațional: "Dă un pas în spate!” 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel