Relațiile explodează din cauza dramelor. Am intrat într-o perioadă tumultuoasă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 23 septembrie, Venus a început să tranziteze semnul intens al Scorpionului, unde va rămâne până pe 17 octombrie. Iată ce ne aduce acest tranzit!

Vă reamintim că următoarele eclipse vor avea loc pe 2 și 17 octombrie, pe axa Berbec-Balanță, ceea ce înseamnă că relațiile vor trece prin încercări importante. Și cine guvernează iubirea? Exact, Venus! Iar Scorpionul, semnul extremelor, dramelor și intensității, va influența puternic sentimentele noastre, care vor renaște precum Pasărea Phoenix. 

Când Venus tranzitează Scorpionul, în dragoste există o singură regulă: totul sau nimic. Iubirea nu se măsoară și nu se oferă în doze mici. Ori o oferi complet, ori deloc. Această atitudine extremă va pune la încercare relația. Te va ajuta să descoperi dacă partenerul încă mai are sentimente profunde pentru tine. Altceva decât autenticitate și pasiune nu îți este necesar.

Venus în Scorpion aduce o intensitate profundă în iubire și relații. Persoanele cu această poziție în astrograma natală trăiesc emoțiile cu pasiune și adesea simt nevoia de conexiuni profunde, atât fizice, cât și spirituale. Scorpionii sunt senzuali și dedicați, iar pentru ei, afecțiunea fizică este o formă esențială de exprimare a iubirii. Cu toate acestea, intensitatea lor poate fi copleșitoare pentru unii. Poate provoca sentimente de gelozie sau sufocare.

Totuși, cei cu Venus în Scorpion trebuie să învețe să-și gestioneze emoțiile și să își aleagă cu grijă partenerii care le înțeleg nevoile. Reciprocitatea și consimțământul sunt esențiale în relații. Când reușesc să își găsească un partener compatibil, care împărtășește aceleași emoții profunde, experiența poate fi una magică și plină de creativitate.

Oportunități și compromisuri pentru PATRU zodii, valabile până în primăvara anului 2025

Amy Demure este astrolog și absolvent al statisticii. Pe pagina sa de Tik Tok, unde are 1.3m urmăritori, ne-a vorbit despre efectele lui Venus în Scorpion!

„Pregătește-te pentru nebunie și obsesie în viața ta amoroasă pentru restul lunii septembrie, deoarece Venus, planeta iubirii, se va afla într-un careu cu Pluto, planeta intensității. Așadar, un interes romantic ar putea fi obsedat de tine sau, dimpotrivă, ai putea fi tu obsedat de el. De asemenea, ai putea să-ți pierzi mințile reflectând asupra unei relații trecute, gândindu-te la ce ai trăit cu fostul tău toxic. Sau ai putea observa cum relațiile toxice explodează din cauza dramelor.”, spune astrologul.

Ce ne mai aduce? Pe de o parte, ai putea avea o chimie incredibilă cu un interes romantic. V-ați putea simți îndrăgostiți unul de celălalt. Intimitatea ar putea fi intensă și uimitoare. Sau ai putea simți rănile relației tale cu o mare intensitate. De asemenea, tu și un interes romantic ați putea avea conflicte profunde.

Indiferent de ceea ce se întâmplă în ceea ce privește dragostea, va fi probabil intens. Atracțiile instantanee și dragostea nouă sunt posibile în această perioadă. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?