Războinicul Marte se pregătește de retrogradare. Deja începe să agite apele!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Retrogradarea lui Marte va avea loc pe 7 decembrie, dar până atunci tot nu ne va lăsa în pace. Să vedem cum ne pregătim pentru retrogradarea Micului Malefic!

Pe 4 septembrie, Marte a intrat în Rac, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. Cine este Marte? El simbolizează războiul, confruntarea, forța, acțiunea, energia agresivă și competiția. Pe de altă parte, Racul aduce stabilitate, armonie, liniște și resurse. În această perioadă, vom simți dorința de a ne proteja familia și de a menține pacea, dar acest echilibru poate favoriza acumularea unor tensiuni interioare. De asemenea, Marte în Rac este influențat de Nodurile Lunare, ceea ce ne îndeamnă să recunoaștem sursele de nemulțumire și furie, gestionându-le cu grijă pentru a evita reacțiile emoționale nepotrivite. Marte va retrograda în acest semn între 6 ianuarie și 24 februarie 2025.

Un eveniment important în finalul anului 2024 este retrogradarea lui Marte în semnul Leului. Deși retrogradarea începe oficial pe 7 decembrie, efectele sale vor fi resimțite încă din 4 noiembrie, odată cu intrarea lui Marte în Leu.

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său. Iată ce ne spune despre retrogradarea lui Marte!

Marte se pregătește de retrogradare, începând de mâine, 5 octombrie. Practic, acesta este un semnal de avertizare pentru Marte, planeta acțiunii, care își încetinește mișcarea pe cer din punctul nostru de vedere, prevestind retrogradarea sa ce va avea loc pe 7 decembrie. Apropo, retrogradarea lui Marte este cea mai rară dintre toate retrogradările, așa că este un eveniment important. Începând cu 5 octombrie până pe 7 decembrie, ne-am putea simți nervii puțin tensionați, iar frustrările ar putea crește. Capacitățile noastre de gestionare a stresului ar putea arăta semne de deteriorare.

2025. An cu schimbări neașteptate în amor și în carieră pentru Fecioară și Săgetător. Sunteți pregătiți?

Totuși, poți cu siguranță să anticipezi aceste energii și să minimizezi aspectele mai frustrante. S-ar putea chiar să fie benefic să reflectezi la provocările pe care ești dispus să le înfrunți și unde îți investești energia. Fii atent la temele care apar în viața ta până pe 7 decembrie și acordă o atenție specială strategiei tale de gestionare a stresului, găsind în mod constant modalități de a o optimiza. În final, acțiunile pe care le întreprinzi vor fi reevaluate în perioada retrogradării, din 7 decembrie anul acesta până pe 24 februarie anul viitor.

Totuși, nu te vei întoarce asupra problemelor la fel de mult și nu vei experimenta șocuri, dacă abordezi conflictele și provocările în această perioadă înainte de retrogradare. Această retrogradare va activa și evidenția problemele nerezolvate din cadrul familiei, referitoare la proprietăți sau la persoanele cu care locuiești, în timp ce Marte retrogradează în Rac. Iar când retrogradează în Leu, înainte de asta, ne va încuraja să ne separăm egoul de acțiunile noastre. Și dacă ai marcaje importante între 17 și 29 de grade ale semnelor cardinale și între 0 și 6 grade ale semnelor fixe, aceste efecte vor fi resimțite mai direct.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel