Răsturnări de situație pentru toate zodiile în următorii doi ani. Ce îți rezervă astrele?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Uranus în Taur aduce schimbări notabile pentru fiecare semn al zodiacului până în 2026. Iată la ce să fii atent.

Uranus va tranzita semnul Taurului până în 2026 și acest lucru ar putea aduce schimbări neașteptate și semnificative în lume, dar si pe plan individual.

Uranus este legat de surprize, neobișnuit, independență, nonconformism, precum și cu știința, lumina, electricitatea, spontaneitatea, revoluția, autenticitatea, inovația și schimbările bruște.

În contrast, Taurul este un semn de pământ stabil, fixist și rigid, care tinde să caute confort și siguranță. Taurul este cunoscut pentru tenacitatea sa, aversiunea față de crize și dorința de a avea totul bine organizat. Acest semn este, de asemenea, legat de bani și resurse, reprezentând domeniul financiar în astrogramă.

Uranus: Zeul Cerului și Misterele Ascunse ale Mitologiei Grecești

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu căuta să obții ceea ce au ceilalți; în schimb, concentrează-te pe descoperirea a ceea ce ți se potrivește ție, în mod unic. Uranus te îndeamnă să nu te conformezi cu norme și să nu te preocupi de ceea ce au alții. În schimb, creează-ți propria cale!

Taur/Ascendent în Taur

Cu Uranus în semnul Taurului, nativii Taur pot experimenta schimbări neașteptate și tumultoase. Tot ce aveau stabilit, rutina și ordinea din viața lor pot fi perturbate, mai ales dacă au evitat să facă modificări în ultimii ani. Astrologul le sugerează să analizeze dacă, acolo unde nu văd rezultatele dorite, ar putea exista o abordare alternativă care să le aducă succesul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Uranus va tranzita zona gândurilor ascunse pentru Gemenii, impunându-le să învețe să renunțe la anumite lucruri. În această perioadă, Gemenii pot simți impulsul de a evada din situațiile care îi frustrează. Este esențial să acorde atenție atât somnului lor, cât și problemelor de sănătate mai vechi pe care poate le-au ignorat.

Rac/Ascendent în Rac

Nativii Rac sunt cunoscuți pentru atașamentele lor profunde și serioase. În această perioadă, Uranus ar putea perturba planurile lor legate de familie. Totodată, Uranus influențează și modul în care învață și se dezvoltă, oferind oportunități semnificative pentru dezvoltare personală.

Crezi că ai avut vieți anterioare? Iată semnele care te vor convinge!

Leu/Ascendent în Leu

Tot ce ține de carieră, inclusiv locul de muncă, superiorii sau echipele, va suferi schimbări dramatice. Până în 2026, vei fi constant în căutare de noi oportunități de muncă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Acestor nativi li se oferă oportunități pentru călătorii. Este momentul ideal pentru a explora locuri complet noi și pentru a te angaja în studii diferite de cele cu care ești familiarizat până acum.

Balanță/Ascendent în Balanță

Poți trece prin schimbări majore, cum ar fi divorțul sau primirea unor moșteniri. Acești nativi ar putea începe afaceri, fiind atrași de provocări mai riscante decât de obicei. Este important să fii atent și la relația cu băncile.

CINCI nativi simt că l-au luat pe Dumnezeu de picior. Pot obține câștiguri uriașe, dar nu sunt scutiți de efort!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este esențial să fii atent la relațiile care nu funcționează, deoarece este posibil să te confrunți cu situații foarte perturbatoare. Se preconizează o mare instabilitate emoțională, ceea ce te va obliga să te reinventezi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Săgetătorii vor fi atrași de joburi neobișnuite și meserii neconvenționale, inclusiv în domeniul ezoteric. În plus, vor dori să se retragă din lumina reflectoarelor și să nu mai fie atât de activi social, preferând să rămână mai discreți și să evite ieșirile frecvente.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vezi că ești mai dispus să faci gesturi generoase sau să oferi cadouri. Unii nativi s-ar putea să își dorească copii sau să aibă un copil care intră în viața lor. În plus, este posibil ca unii să își descopere pasiuni mai practice și concrete.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Relația cu familia va suferi schimbări, iar anumite evenimente neplăcute cu membrii familiei ar putea apărea. Aceste situații îți vor arăta că, în ciuda a tot ce se întâmplă acasă, libertatea ta nu este afectată.

Mercur intră în Fecioară. Ce schimbări aduce pentru fiecare zodie din 26 iulie?

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să existe niște depărtări de frați sau de surori. Mulți nativi pot începe să scrie și să fie mai vorbăreți. Au nevoie să iasă mai mult în față cu descoperirile lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel