Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Azi, începe tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor! Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent, valabile până la început de septembrie.

Azi, Marte pătrunde în al treilea semn din zodiac, cel al Gemenilor, unde va sta până pe 4 septembrie.

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așa că ea diversifică, schimbă și experimentează. Marte simbolizează acțiunea, arma și instrumentul, fiind motorul care ne pune în mișcare. Acum este momentul să explorăm mai multe direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către zona socio-culturală. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos! Totuși, vor apărea și unele limitări, cum ar fi careul cu Saturn.

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii vor primi încredere și curaj, dar vor experimenta și o intensificare a furiei.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mintea ta va funcționa precum un motor care se învârte constant și are nevoie de combustibil, iar Marte este acel combustibil. Intrând în Gemeni, Marte are nevoie de multă informație. Chiar dacă nu folosești toate aceste informații în mod practic, simți nevoia să le cunoști. Cu Marte în Casa a treia, vei călători mult, te vei mișca, vei întâlni oameni noi, îți vei crea conexiuni, vei participa la evenimente și te vei întâlni cu membrii familiei. Citește AICI previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Marte iese din semnul tău, un tranzit care probabil te-a ambiționat sau, în unele momente, te-a ținut pe loc. Acum, Marte intră în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Între 20 iulie și 4 septembrie, buzunarele tale vor fi supuse presiunii, ca un mic război. Să nu uităm că este sezon de vacanță și concedii, nunți și alte evenimente, ceea ce va influența și mai mult situația ta financiară. Citește AICI previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte intră în semnul tău și se întâlnește cu Jupiter! Asta marchează, fără îndoială, un moment semnificativ al anului. Când Marte se alătură lui Jupiter, prinde aripi! Marte aduce cu sine mult curaj, inițiativă și dorința de a acționa, dar și o dozare considerabilă de competiție. Ești determinat să fii pe primul loc, să te zbați și să atragi toată atenția celorlalți. Citește AICI previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Marte în Casa a douăsprezecea luptă cu subconștientul nostru. Te vei simți ca o marionetă, fiindcă vei avea mai puțin control asupra vieții tale. În prima fază, ai tendința de a te autosabota, insiști asupra unor vicii, obiceiuri nepotrivite sau te înconjori de persoane care nu îți sunt de folos. De asemenea, există riscul să te sacrifici mai mult decât este necesar sau să te victimizezi excesiv. Citește AICI previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu 

Vei fi sufletul petrecerii! Marte intră în Casa a unsprezecea și se întâlnește cu Jupiter, așa că nu vei sta deloc pe acasă. Vei merge la evenimente și petreceri, te vei distra și vei visa la escapade la mare sau la munte. Ești mereu pe drumuri, însoțit de tot felul de oameni și te bucuri de fiecare moment al vieții sociale. Citește AICI previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte va intra în Casa a zecea, cea a carierei, între 20 iulie și 4 septembrie. Cu Marte în tranzit în această casă, vei avea parte de numeroase oportunități pe plan profesional. Ai șanse mari să îți demonstrezi valoarea, să preiei mai multe responsabilități, să adopți o atitudine mai autoritară sau să îmbunătățești relațiile cu șefii. Este clar că vei experimenta o creștere semnificativă în cariera ta! Citește AICI previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru tine, acest tranzit va fi excelent pentru călătorii. Fie că e vorba de plecări în străinătate sau întoarceri acasă, acum este momentul ideal să te aventurezi. Dacă nu ai mai fost niciodată în afara țării, între 20 iulie și 4 septembrie este ocazia perfectă. Ia-ți rucsacul, caută bilete de avion și plimbă-te! Poți merge într-o drumeție sau într-o excursie. Este păcat să nu profiți de acest tranzit; o călătorie în această perioadă îți va revela cine ești cu adevărat. Citește AICI previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Va urma o perioadă extrem de pasională și memorabilă pentru nativii acestui semn, pe plan intim. Totuși, cu Marte în Casa a opta, trebuie să fii foarte atent la împrumuturile pe care le faci, la negocieri, la investiții și la partajul sau împărțirea bunurilor cu ceilalți. Dacă te afli într-un proces de divorț, să știi că nu va fi unul ușor. Citește AICI previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va tranzita de azi Casa a șaptea, unde se află deja Jupiter. În această perioadă, trebuie să fii foarte atent la riscurile de infidelitate. Atunci când Marte intră în această casă a relațiilor și se întâlnește cu Jupiter, vei fi tentat de tot felul de idei legate de acest aspect și te-ai putea lăsa dus de impulsuri de moment. Fii conștient de aceste influențe și încearcă să nu acționezi sub impulsul emoțional. Riscul infidelității este mare! Citește AICI previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu tranzitul lui Marte în Casa a șasea, astrologul îți recomandă să nu îți suprasoliciți programul. Evită să iei asupra ta proiecte suplimentare, mai ales dacă nu este absolut necesar. Acest tranzit, care influențează domeniul muncii și al sănătății, poate afecta somnul și digestia, aducând probleme de sănătate, nervozitate și irascibilitate constantă. S-ar putea să simți că cei din jur sunt lent și nehotărâți, ceea ce poate adăuga la stresul tău. Încearcă să menții un echilibru și să te concentrezi pe îmbunătățirea stării tale de bine. Citește AICI previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Marte în Casa a cincea aduce o mare cantitate de pasiune, creativitate și competiție. Este momentul perfect pentru a te lansa într-o dragoste de vară, pentru o cucerire, o aventură sau pentru distracție pe cinste! Chiar dacă nu ai foarte mult timp sau resurse, profită la maximum de oportunitățile de a te bucura de viață și de experiențele noi. Citește AICI previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești 

Marte în Casa a patra, indiferent de ceea ce se întâmplă în familie, generează o stare de neliniște constantă. Casa a patra este asociată cu interiorul nostru și cu viața de acasă, iar cu Marte aici, pot apărea conflicte și tensiuni. Intrând în semnul Gemenilor, Marte poate aduce scandaluri frecvente și variate – unul azi, altul mâine – legate de diferite subiecte. Acest tranzit poate fi copleșitor și poate cauza dureri de cap și stres continuu. Citește AICI previziunile complete pentru Pești. 

Duritatea lui Pluto în Capricorn. Urmăritorii Astrosens confirmă că acest tranzit le-a adus schimbări masive!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel