Profeția cutremurătoare a Babei Vanga! În 2025, începe declinul final al umanității

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Profeții
Freepik.com
Freepik.com

Una dintre cele mai înspăimântătoare profeții ale Babei Vanga este legată de anul 2025. Iată ce spunea clarvăzătoarea oarbă!

Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare oarbă, care a prevăzut unele dintre cele mai mari evenimente din istorie, a lansat probabil cea mai înfiorătoare profeție a sa până acum. Dacă nu ești familiarizat cu acest nume legendar din Bulgaria, să știi că Baba Vanga este creditată cu anticiparea corectă a unor momente istorice semnificative.

Născută sub numele Vangeliya Pandeva Gushterova, Baba Vanga avea încă din copilărie, în anii 1910, capacitatea de a simți evenimentele care urmau să se întâmple și de a prezice lucruri cu mulți ani înainte.

Profeția ei pentru 2025 este considerată una dintre cele mai terifiante!

În a doua jumătate a secolului al XX-lea, Baba Vanga a câștigat notorietate datorită previziunilor corecte cu privire la destrămarea Uniunii Sovietice, moartea lui Stalin și atacurile de pe 11 septembrie 2001. De la dezastrul de la Cernobîl, la pandemia de Covid și moartea Prințesei Diana, Baba Vanga le-a văzut pe toate venind.

Deși a murit acum câțiva ani, adepții săi susțin că există numeroase predicții înfricoșătoare pentru 2025, făcute înainte de decesul ei. Conform spuselor sale, declinul final al umanității și începutul distrugerii noastre vor debuta anul viitor. Totuși, sfârșitul lumii nu va veni până în anul 5079, iar 2025 va marca doar începutul unor evenimente ce vor culmina cu acest deznodământ. Cu alte cuvinte, anul viitor va fi începutul sfârșitului.

PRIMA profeție Biblică a fost spusă sub forma unui blestem. Totul pornește de la faptele lui Adam și Eva!

Baba Vanga ar fi prezis un conflict nespecificat în Europa, care va izbucni în 2025 și va decima populația continentului. În următorii patru ani, se presupune că vom fi disperați să găsim noi surse de energie. Astfel, se spune că vom trimite o misiune pe Venus, o planetă inospitalieră unde nimic nu poate supraviețui. 

În 2033, Baba Vanga ar fi prevăzut topirea ghețarilor polari, ceea ce, având în vedere încălzirea globală, este un scenariu plauzibil, ducând la o creștere semnificativă a nivelului mărilor. În 2076, comunismul va reveni și va domina lumea, conform unei alte predicții.
În secolul al XXII-lea, vom intra în contact cu extratereștri, iar un război cu o civilizație de pe Marte va izbucni în anul 3005. 

Printre alte profeții se numără și posibilitatea unor atacuri biologice sau o prăbușire economică masivă, iar pentru anul 2024, Baba Vanga a prezis o tentativă de asasinat asupra liderului rus, Vladimir Putin, orchestrată de cineva din propria sa țară. De asemenea, a avertizat despre o intensificare a atacurilor teroriste în Europa, dar nu a specificat țările vizate.

În martie, un atac asupra Crocus City Hall din Moscova a ucis 110 persoane, inclusiv copii.

Deși nu toate profețiile sale au fost corecte, se spune că Baba Vanga și-a prezis chiar și data morții: 11 august 1996. Așadar, poate ar trebui să fim atenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?