Prinţul Louis, în centrul atenţiei la parada Trooping the Colour. Reacțiile sale au fost amuzante!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Sursa foto: YouTube
Sursa foto: YouTube

Reacţiile amuzante ale prinţului Louis au atras toate privirile în timpul ceremoniei Trooping the Colour, care a avut loc sâmbătă la Londra şi a marcat prima apariţie în public de anul acesta a mamei prinţului, prinţesa de Wales, informează DPA. 

În timpul paradei militare, prinţul Louis, în vârstă de şase ani, care a urmărit ceremonia alături de mama, fratele şi sora lui, a fost văzut căscând, iar mai târziu a schiţat nişte mişcări de dans în timpul defilării Gărzii Scoţiene pe melodia Highland Laddie.

Spre deosebire de anul trecut, Kate nu s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pe podium, ci a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, alături de copiii ei.

Ulterior, familia regală a apărut la balconul Palatului Buckingham, de unde au urmărit parada aeriană. În timpul spectacolului aerian, William l-a mustrat afectuos pe Louis sub privirea amuzată a lui Kate, iar în timpul intonării imnului naţional, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observaţie, îndemnându-l să stea liniştit.

Louis este faimos pentru reacţiile amuzante din timpul evenimentelor regale. Tatăl lui Louis, prinţul de Wales, a împărtăşit la începutul acestei săptămâni sfatul pe care prinţul Louis l-a dat fotbaliştilor naţionalei Angliei înaintea Campionatului European: să mănânce de două ori mai mult ca de obicei.

Îi duceam pe copii la şcoală în dimineaţa aceasta şi am spus: 'Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?', a povestit William. Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncaţi de două ori mai mult ca de obicei. 'Mi-am imaginat cum o să alergaţi cu burţile pline pe teren, aşa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mai mic prea în serios, a mai povestit William.

În timpul Jubileului de Platină din 2022, Louis a scos un strigăt acoperindu-și urechile cu palmele pe când se afla la balconul Palatului Buckingham în timp ce străbunica lui, răposata regină Elisabeta a II-a, îi explica ce se întâmplă la paradă.

Prinţul Louis cască deseori în timpul evenimentelor majore. Tânărul prinţ n-a reuşit să-şi reprime mai multe căscături în timpul ceremoniei de încoronarea a bunicului lui, în 2023.

Sursa: AGERPRES/(AS-autor: Simona Tatu)

Prinţesa Kate, în prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer. Prințesa a transmis un mesaj!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel