Prima Lună Nouă a toamnei! Influența pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul perfecționist al Fecioarei. Care sunt recomandările pentru fiecare zodie și ascendent, conform unui astrolog internațional?

Ce facem când avem o Lună Nouă în Fecioară? Ne apucăm de curățenia de toamnă, conform Danielei Simulescu!
O Lună Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna se alătură și marchează începutul unui nou ciclu lunar. Este momentul potrivit pentru a începe proiecte noi, a stabili intenții și a desfășura ritualuri.

Arhetipul Fecioarei vorbește despre muncă asiduă și dedicare. Această zodie poate fi asemănată cu o furnică: harnică, modestă, atentă la detalii și concentrată asupra propriei vieți.

Luna Nouă în Fecioară aduce o încărcătură aparte. Vorbim despre semnul asociat disciplinei, curățeniei, muncii asidue, organizării și perfecționării. Acest eveniment astrologic ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă din casa a șasea se referă în mod special la sănătatea ta. S-ar putea să te confrunți cu o lipsă de energie și să simți frustrare. De asemenea, pot apărea multă confuzie și letargie. Luna Nouă te invită să descoperi îmbunătățirile pe care trebuie să le faci.

Taur/Ascendent în Taur

Te vei întreba cum poți deveni mai productiv și cum îți poți îmbunătăți fluxul creativ. În plus, vei pune mai mult accent pe relația cu copiii. Această Lună Nouă poate marca noi începuturi în viața copiilor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă indică noi începuturi legate de familie și locuință. Pot apărea oportunități prin care să îți îmbunătățești casa, cum ar fi să vopsești pereții sau să construiești o nouă cameră. Trebuie să te gândești la modalități prin care îți poți face locuința mai practică.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă sugerează că treci printr-o schimbare a modului în care gândești. Poți face ceva care să te ajute să îți îmbunătățești ritmul vieții de zi cu zi. Pentru unii, poate fi vorba de o schimbare majoră, cum ar fi o mutare.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă îți aduce începuturi legate de finanțe și valori. Opoziția cu Saturn sugerează că s-ar putea să te confrunți cu câteva datorii. De asemenea, este posibil să faci niște cheltuieli care nu sunt necesare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Este momentul să te concentrezi pe tine și să te reinventezi. Poți nota transformările pe care vrei să le faci, cum ar fi să înveți o limbă străină sau să te relochezi.

Marte în Rac, până pe 4 noiembrie. Previziuni și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei simți dorința de a crește și de a te implica în noi proiecte. Totuși, lucrurile pot părea nesigure. Luna Nouă îți amintește să echilibrezi stresul și sănătatea mentală. Vei examina cum faci față momentelor dificile.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă în casa a unsprezecea aduce noi începuturi în conexiunile tale sociale. Vor apărea noi oportunități legate de prietenii și speranțe. Ai aspirații foarte mari, iar Luna Nouă te încurajează să îți faci un plan.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă îți aduce cariera în atenție și încurajează noi începuturi în acest domeniu. Poate vei scrie ceva, vei publica sau vei începe să predai. De asemenea, ai putea să ceri o mărire de salariu.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă din casa a noua te îndeamnă să înveți lucruri noi. Pot apărea oportunități pentru a preda sau pentru a face tranziția de la student la profesor. Mai mult decât atât, poți călători pentru a-ți prezenta munca. Luna Nouă te invită să îți faci un plan de creștere personală.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă din casa a opta vorbește despre colaborare cu alți oameni, despre împrumuturi, taxe și moșteniri. Te poți confrunta cu un sentiment de frustrare legat de resursele tale personale. Ceva legat de banii și aranjamentele tale financiare se simte în aer.

Pești/Ascendent în Pești

Ai parte de noi începuturi în sectorul relațiilor. Scopul acestei Luni Noi este să începi o relație nouă sau să duci una existentă la un alt nivel. Ești foarte romantic și cauți noi opțiuni. Ieși la întâlniri.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie: "Avem ocazia să începem un nou capitol al vieții!”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?