Previziunile astrale ale lunii august pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. În luna august, vorbim în principal despre retrogradarea lui Mercur. Ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent?

Subiectul principal al lunii august este retrogradarea lui Mercur. Mai întâi, acesta va retrograda în semnul Fecioarei. După care, se va întoarce în Leu. Trebuie să te aștepți la amânări, anulări, probleme tehnologice și de comunicare. De pe 2 iulie, deja resimțim efectele retrogradării. Acestea vor mai dura până pe 26 septembrie! Ține-te bine!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte și Jupiter tranzitează casa a treia. Vei avea idei noi și o să pleci în mai multe călătorii scurte. Totodată, te vei întâlni cu mai multe persoane. Conjuncția Marte-Jupiter îți sprijină entuziasmul. Te simți inspirat să studiezi și să te implicit în relațiile cu cei din jur. Careul dintre Marte și Saturn îți impune limite în ceea ce privește comunicarea și studiul.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Pe 4 august, Luna Nouă în Leu îți deschide un nou capitol în ceea ce privește locuința și familia. Conjuncția dintre Jupiter și Marte îți aduce energie și te stimulează să progresezi. Chiar poți avea oportunități pentru a aduce îmbunătățiri în locuință. Poți lua măsuri pentru vindecarea copilului interior!

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte și Jupiter vor face un careu cu Saturn din casa a zecea. O să sesizezi un conflict între proiectele și obiectivele tale personale și șefii tăi sau obligațiile profesionale. Multe dintre provocări și restricții pot veni din partea șefilor. Este recomandat să faci un pas în spate și să îți reconsideri planurile.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară și va tranzita casa a treia, care vorbește despre proiecte, comunicare și călătorii pe termen scurt. Poți începe să lucrezi la un proiect, să scrii sau să călătorești mai mult. Mercur retrograd te va împinge să reexaminezi proiectele pe care le-ai început. Cu toate acestea, conjuncția dintre Mercur și Venus îți arată că reevaluarea lucrurilor este o alegere bună.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Pe 4 august, avem Lună Nouă în semnul tău. Este momentul potrivit dacă vrei să faci schimbări, să ai grijă de propria persoană sau să începi un nou drum. Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în casa a doua a banilor. Îți vei reorganiza finanțele, în întâmpini întârzieri sau încetiniri cu banii. Așteaptă-te la cheltuieli neprevăzute!

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus face un careu cu Uranus. Ai putea investi brusc pentru o călătorie pe o distanță lungă sau să creezi o conexiune foarte puternică cu cineva. Într-un aspect negativ, s-ar putea să închei o relație. Mercur retrogradează în semnul tău. Începutul lunii august îți poate aduce neînțelegeri. Mai apoi, va retrograda în casa a douăsprezecea. Vei reflecta asupra viselor, spiritualității și sănătății mentale.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 19 august, Luna Plină din casa a cincea îți poate aduce o perioadă dificilă. Va face un careu cu Uranus din casa a opta. Prin urmare, surprizele neplăcute pot fi legate de finanțe. Este momentul să reevaluezi ce însemnă plăcerea și bucuria pentru tine. Poți face schimbări precum încheierea unei relații sau să duci una la o altă etapă.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 20 august, Jupiter va face un careu cu Saturn. Jupiter își dorește expansiunea, în timp ce Saturn impune restricții și stabilește limite. Îți creează un punct de tensiune care te ajută să îți clarifici viziunea și să îmbunătățești modul de acțiune. Este un moment propice pentru a găsi echilibrul între avansarea în carieră și limitările existente.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La mijlocul lui august, Marte va face un careu cu Saturn, aflat în casa a patra, cea legată de locuință. Acest aspect poate semnala un conflict între parteneriate și viața de acasă. Saturn retrograd te provoacă să reflectezi asupra modului în care îți gestionezi relațiile și stabilitatea personală. Este un moment potrivit pentru a medita asupra aspectelor legate de viața de familie.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Când Marte se alătură lui Jupiter, este ca și cum ai încerca să jonglezi cu 15 lucruri și apoi adaugi un al 16-lea, moment în care totul începe să se destrame. Aceasta poate duce la o potențială accidentare sau stare de oboseală. Nu este vorba de o afecțiune gravă, ci mai degrabă de epuizare. Ești implicat în multe activități. Aceasta ar putea provoca certuri și conflicte, posibil cu vecinii, deoarece acest aspect implică guvernatorul casei a patra alături de guvernatorul casei a treia, ceea ce poate duce la exprimări de agresivitate.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur retrograd va reveni în casa a șaptea, care are legătură cu parteneriatele și relațiile. În această perioadă, este foarte posibil să reapară în viața ta un fost partener. Această reîntoarcere nu este întâmplătoare. Persoana respectivă revine ca să-ți arate cât de mult ai crescut și ce ai învățat despre ce îți dorești într-o relație. Poate fi o ocazie de a reevalua acea relație sau de a învăța o lecție importantă din această reîntâlnire.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Marte și Saturn vor forma un careu. Saturn se află în prima casă, iar Gemenii guvernează casa a patra, ceea ce sugerează o tensiune între prima și a patra casă. Acest ciclu a început în prima casă în aprilie, iar de fiecare dată când Marte și Saturn vor face un careu sau o opoziție în următorii doi ani, acestea vor influența mai multe case: prima, a patra, a șaptea și a zecea. Următorii doi ani vor fi esențiali pentru a aduce mai multă stabilitate și pentru a restructura aceste domenii cheie ale vieții tale.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel