Previziuni numerologice cu Romeo Popescu. Ce ne aduc zilele de 17 și 18 octombrie 2024?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

Numerologie 17 și 18 octombrie. Ce ne spune numerologul despre aceste două zile ale săptămânii?

Joi, 17, vine din nou cu anumite lucruri din trecut, în special legate de aspecte sociale, nu neapărat de la locul de muncă, ci din cercurile de prieteni. Este posibil să afli o veste de la un prieten care, în trecut, a făcut ceva ce ți-a afectat imaginea sau, din contră, să afli că cineva a acționat în favoarea ta în zona de imagine socială sau profesională, fără ca tu să fi știut. Este un moment al recunoștinței, dacă cineva a făcut ceva benefic pentru tine, sau al adevărului, când vei înțelege ce s-a întâmplat în trecut și care a fost cauza problemelor tale sociale actuale.

Veștile vin din partea cuiva din afara familiei. Ziua de joi, deși sub semnul norocos al lui Jupiter, nu începe prea bine. Aspectele nu sunt tocmai poetice, deoarece veștile nu încetează. Chiar și din familie poți primi informații din trecut care îți vor explica situația actuală. Fie că sunt vești bune sau proaste, vei înțelege cum anume evenimentele din trecut au contribuit la realitatea prezentă. Așadar, ziua de joi se anunță plină de revelații, atât din cercul prietenilor, cât și din familie.

Vineri, 18, este ziua guvernată de Venus, o zi plină de magie pe direcții multiple, în special pe cele financiare. Este o zi excelentă pentru a primi bani din diverse surse: fie din societate, prin profesie, contracte sau lucruri realizate anterior, fie din partea familiei, de la rude, pentru diverse motive. Aceasta poate fi o surpriză financiară plăcută, un moment în care poți încasa bani nesperați.

Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Pe lângă aspectele financiare, ziua este extrem de favorabilă pentru proiectele de viitor, în special cele sociale care implică familia și vocația ta. Familia te va susține în proiectele tale, dacă le ai, în special acelea care aduc beneficii atât familiei, cât și ție ca profesionist. Este o zi în care ar fi bine să îți faci un plan clar pentru viitorul tău, fie pe plan profesional, fie personal, cu obiective și idei principale de urmărit.

Această zi are un potențial transformațional pentru viața ta de familie și pentru felul în care familia ta este percepută la nivel social. Îți vei pune întrebări despre contribuția și importanța familiei tale în societate, despre notorietatea și impactul vostru.

Dacă ieși seara, este recomandat să fii însoțit de partenerul tău, fie soție, fie soț, sau să te întâlnești cu rude, pentru că veștile bune vor veni în astfel de contexte. Pentru cei singuri, vinerea este o zi propice pentru a ieși în societate, deoarece poate fi o ocazie excelentă de a întâlni pe cineva potrivit pentru o relație de lungă durată, din punct de vedere afectiv și emoțional.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel