Previziuni numerologice cu Romeo Popescu. Ce ne aduc zilele de 10 și 11 octombrie 2024?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369
Captură ecran YouTube @RomeoPopescu369

Numerologie 10 și 11 octombrie. Ce ne spune numerologul despre aceste două zile ale săptămânii?

Data de joi este 10 octombrie. Joi este ziua lui Jupiter. E bine să ne uităm la ea ca o zi a șansei. Dar ce fel de șansă găsim aici? În anumite situații, apare o dorință de fugă. 10 este 10, adică acțiunea, direcția, dar și aspectarea zilei în general, vorbește despre ieșirea din pătrat, transformarea identității. Nu-mi mai place așa, vreau altfel.

Iată o zi foarte interesantă pentru oamenii care sunt doritori să-și schimbe locul de muncă, doritori să găsească un contract sau ceva din punct de vedere profesional în altă localitate. Adică, este o zi foarte bună pentru a călători, pentru a găsi soluții în deplasări, soluții pentru zona ta profesional-financiară, pentru a semna contracte cu alții în altă zonă sau pentru a dezvolta ceva.

Este o zi în care este bine să călătorești, să nu stai pe loc, să te miști, iar mișcarea aceasta îți va aduce două lucruri. Îți va aduce o stare de spirit bună, te vei simți foarte bine în aceste deplasări sau în mișcarea din punctul A în punctul B. Te vei simți foarte bine pentru că vei găsi anumite oportunități de afaceri, anumite oportunități de business. Chiar dacă vrei să participi la un interviu, este interesant să alegi ziua de joi, pentru că starea ta de spirit va fi una bună și vei putea aduce la acel interviu toată energia și priceperea ta în profesia pe care ai ales-o.

Din punct de vedere personal, trebuie să avem grijă, pentru că joi aduce nervozitate. Sunt foarte multe elemente de foc aici. Nervozitatea, starea de a ieși, de a scăpa, chiar și violent. „Gata, nu mai suport, nu mai vreau!" – poate să apară. Aceste stări de nervozitate, de a fi recalcitrant cu tine și cu cei din jur, nu aduc nimic benefic. De aceea, în zona afectiv-emoțională, este o zi tensionată. Este o zi în care e bine să respiri, pentru că ai putea avea tentația să fii destul de violent în cuvinte. În zona afectivă, este bine să fii diplomat, pentru că la nervi se pot rupe relații chiar de lungă durată.

„Nu mai stau cu tine, nu mai vreau, m-am săturat de atâția ani sau de atâta timp mă stresez", și pleci. În ziua aceasta, mare grijă, s-ar putea să se rupă relații.

Gemenele Adina și Oana Timofte oferă previziunile lunii octombrie pentru numerele personale 6, 7, 8 și 9

Ziua de vineri este 11 octombrie. Sunt niște alegeri. Ce fel de alegeri vor fi? Ea schimbă paradigma nervozității și a oscilațiilor stimei de sine. Schimbă paradigma și ne duce foarte mult în două direcții importante pentru viața noastră.

Prima direcție este legată de finanțe, de bani. Vineri este posibil să fii pus în situația de a alege modul în care vei face bani, de a alege renunțarea la un contract sau colaborare și încheierea unui alt contract cu altcineva. În cazul în care ai încredere în cel cu care ai lucrat până acum și lucrurile au fost ok. Sfatul numerologului este să mai semnezi un contract, discutând termenii financiari pe un alt nivel.

Dacă ai câștigat din contractul anterior să zicem 10 RON pe lună, discută să câștigi 12 RON pe lună sau negociază pentru a mări valoarea contractului. Este o zi foarte interesantă pentru aceste lucruri. Dacă colaborarea cu acea firmă sau persoană nu a fost bună, este o zi foarte bună să închizi acel contract și să semnezi cu altcineva, pe care poate te-ai gândit să îl abordezi.

Este o zi benefică pentru a alege cum cheltui banii. Fă-ți niște priorități. Este o zi foarte bună de calcule și priorități, să vezi pe ce cheltuiești banii și cum îi vei gestiona de acum înainte. Este o zi în care vei depista cheltuielile inutile, care nu te avantajează pe tine sau familia ta. Depistând aceste cheltuieli, le vei închide, și e bine să o faci.

Alegerea responsabilă a modului în care îți cheltuiești banii este esențială. Din punct de vedere al familiei, vom alege iubirea sau această relație frumoasă. Vor fi niște discuții în familie despre responsabilitățile pe care le ai. Aceste discuții nu vor fi agresive, așa cum au fost joi. Oamenii se împacă, dar nu mai poate continua ca până acum.

Vezi AICI previzunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel