Previziuni luna OCTOMBRIE pentru Capricorn, Vărsător și Pești. Cu ce se confruntă acești nativi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Un astrolog internațional discută despre previziunile lunii octombrie pentru ultimii trei nativi ai zodiacului.

Astrologul internațional Veerle Debruyne examinează evenimentele astrologice majore din luna octombrie, evidențiind trei aspecte principale. În primul rând, eclipsa de Soare din 2 octombrie marchează un moment de mare importanță. În aceeași perioadă, Jupiter va intra în mișcare retrogradă, iar Venus va forma un trigon cu Marte – un aspect notabil, mai ales în contextul eclipselor.

Ce influențe vor avea aceste evenimente asupra acestor semnelor zodiacale în luna care urmează?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa de pe 2 octombrie se va petrece în Casa a doua a carierei, a statutului și a reputației. Vor fi mulți nativi care vor spune stop unui proiect sau chiar care vor renunța la locul lor de muncă. Și nu o să îți pară rău, pentru că fie ai găsit deja altceva, fie vei găsi cât de curând unu job de zece ori mai bun. De asemenea, poți adopta o nouă atitudine legată de partea profesională. Sau poate că nu lucrezi, iar această etapă va lua final în luna octombrie. Și statutul tău social se poate schimba. Poți deveni din căsătorit, divorțat, sau din divorțat, ajungi să faci parte dintr-un cuplu. Unii nativi pot deveni părinți luna următoare. Dacă ai planete în primele 10 grade din Capricorn, această eclipsă va fi un eveniment foarte important pentru tine. Dar este și unul care aduce provocări, pentru că se va petrece în careu cu semnul tău. Venus este în Casa a zecea, iar Marte în Casa a șaptea. Iar cele două vor forma un trigon. Dacă ești singur, îți poți găsi un partener. Sau un prieten pe care îl vei vedea cu alți ochi și te vei gândi la o relație cu el. Dacă ești deja într-o relație dar simți că s-a plafonat, poți să reînvii pasiunea. Te bucuri și de o viață socială activă. 

Încercări grele pentru Berbec, Rac, Balanță, Scorpion și Pești. Ce îi așteaptă până în iarnă?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei avea Eclipsa în Casa a noua, într-un semn tot de aer, ca al tău, în cel al Balanței. Așa că îți poate fi mai ușor, comparativ cu alte semne ale zodiacului. Poate că ai mers într-o călătorie recent și ai avut ceva de învățat din ea. Sau din cărțile pe care le-ai parcurs în ultima vreme. Casa a noua discută despre studii, călătorii, scoală, învățare, despre minte. Ceva se poate schimba în viața ta în ceea ce privește propria mentalitate. Îți poți schimba și anumite credințe pe care le aveai în legătură cu un subiect sau altul. Poți renunța la anumite credințe care te limitează în anumite aspecte ale vieții. În schimb, va trebui să muncești mai mult pentru banii pe care îi câștigi. Venus din Casa a zecea va face un trigon cu Marte din Casa a șasea. Sunt case care au legătură cu munca ta, cu banii pe care îi câștigi. Venus în Casa a zecea te îndeamnă să schimbi ceva pe plan profesional. Poți să cauți un nou loc de muncă. Iar Marte în Casa a șasea te face foarte activ pe planul profesiei. De asemenea, rutinele tale se pot schimba. Îți poți îmbunătăți stilul de viață. Cu Jupiter retrograd în Casa a cincea, vei regândi ideea de dragoste.

Pești/Ascendent în Pești

O să ai o Lună Nouă în Casa a opta. Este vorba despre moarte și renaștere! O să ai numeroase datorii karmice de care vei scăpa, conform astrologului. Nu vei mai avea nevoie nici de validarea celorlalți, iar acest lucru îți va face foarte mult bine. Poți să ai încheieri de relații, poate fi vorba și de un fel de moșteniri, de procese care se termină. O să ai o energie bună per total, te simți mai sigur pe tine și fie că închei relații sau anumite procese, o să te simți împlinit. Marte din Casa a cincea te îndeamnă să te bucuri mai mult de viață, să fii mai îndrăzneț, să petreci mai mult timp cu persoana iubită, dar și cu copiii. Iubirea și romantismul vor conta enorm luna viitoare pentru toți nativii născuți în acest semn. Dacă ești singur, mergi într-o altă țară, pentru că Venus din Casa a noua discută și despre țări străine. Și, de ce nu, poate găsești pe cineva în călătoria ta! 

Youtube video image

Horoscopul lunii octombrie pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. Recomandări și sfaturi utile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel