Previziuni incredibile pentru o zodie în 2024 :"O să simți toată greutatea lumii pe umerii tăi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
freepik.com

Ce mesaje primesc următorii nativi?

Ce an vor avea nativi Pești și cei cu ascendent în Pești? Astrologul internațional Terence Guardino vine cu vești! 

În general, vei avea destule oportunități în acest an, dar și provocări pe măsură, care vor să te pregătească pentru 2025. Dar, viitorul sună bine!

Să discutăm, în primă instanță, despre Jupiter. Acesta aduce oportunități, noroc, binecuvântări. Și se află în Casa a patra la tine, în timp ce Saturn se află chiar în semnul tău, din martie anul trecut, unde va rămâne până în 2026. Iar acesta nu este un tranzit negativ, fiindcă vorbește despre vizibilitatea ta, dar și despre capacitatea de a fi lider. Este adevărat, însă, faptul că Saturn îți va aduce și multe reponsabilități anii aceștia, pentru că vrea să te facă mai atent și mai prezent în propria viață. Își dorește să fii mai determinat și să te implici în tot felul de aventuri.

Vei avea momente în care o să simți toată greutatea lumii pe umerii tai! De aceea, Lordul Karmei te îndeamnă să fii foarte atent la ceea ce nu funcționează în viața ta, ca să poți să scapi de aceste lucruri. Dar mai bine te axezi pe ceea ce merge în viața ta și pe ceea ce te mulțumește. Să devii mai activ și mai focusat este tot ce contează. Odată cu acest tranzit al lui Saturn în semnul tău, ai ocazia să îți creezi o nouă viață, o nouă identitate. Va fi o muncă grea cu acest tranzit, dar răsplata nu va întârzia să apară, dacă îl iei în serios.

De asemenea, grija pentru sănătate trebuie să primeze. Pentru că știm că Saturn are darul să te îmbătrânească, să îți afecteze în primul rând corpul. Nu trebuie să fugi nici de responsabilitățile pe care le ai, ci să fii serios.

Jupiter poate aduce răsplata la care ai visat, prin munca serioasă pe care o depui în timp ce Saturn este în tranzit în semnul tău. Jupiter tranzitează a casa patra. Se află în Gemeni, un semn al schimbărilor și al comunicării. 

Deoarece Jupiter este și guvernatorul tău, intrarea sa în casa a patra din mai anul acesta te ajută să schimbi ceva în relația cu familia. Ai ocazia să îmbunătățești planul comunicării cu membrii familiei, dar vei reuși să faci și schimbări, să te muți, să vinzi o casă. 

Ce mai aduce tranzitul lui Jupiter în a patra casă a zodiacului? Te face să pui accent pe fundații și pe planul personal. Dar și pe partea de carieră, pentru că, să nu uităm, casa opusă casei a patra este a zecea, adică cea a carierei. 

Nativii Pești au minunata ocazie de a-și găsi casa la care au visat. Până în vara anului viitor, poți să te muți, să vinzi ceva, să închiriezi. Ori, s-ar putea ca familia ta să crească.  

Youtube video image

Poate astrologia să „vorbească” despre moarte? Ce aflăm din analiza unui expert internațional

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel