Previziuni incendiare pentru o zodie de foc. Poți începe noi povești de amor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe astre nu veți mai putea da vina!

Vorbim despre nativii Leu și cei cu ascendent în acest semn de foc!

Ce putem aduce în discuție atunci când facem referire la acest semn al zodiacului? Ei bine, Soarele este în semnul tău până pe 23 august, iar acest lucru îți pune pe tavă o perioadă de maximă strălucire și energie pe măsură. Mai mult decât atât, Jupiter face un aspect pozitiv cu Soarele, ceea ce îți amplifică atât norocul, cât și oportunitățile. Venus este aproape de Soare și aduce iubire, frumusețe și armonie în viața ta.

Leul în 2024: Oportunități în carieră și relații autentice

Cel mai important - aceasta este o perioadă în care vei simți o revigorare a energiei. Carisma ta va fi la cote maxime, ceea ce îți va permite să atragi atenția și admirația celor din jur. Ar fi recomandat să profiți de această energie pentru a iniția proiecte noi sau pentru a te dedica pasiunilor tale. Aspectul pozitiv cu Jupiter sugerează că vei beneficia de noroc și oportunități neașteptate. Acestea pot apărea în diferite domenii ale vieții tale, fie că este vorba de carieră, finanțe sau relații personale. Fii deschis și pregătit să profiți de aceste șanse. Ar fi păcat să nu o faci și atenție, nu mai poți da vina pe astre pentru niciun eșec!

Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Prezența lui Venus lângă Soare aduce armonie și iubire în relațiile tale. Este un moment excelent pentru a-ți consolida relațiile existente sau pentru a începe noi povești de dragoste. Vei fi mai atractiv și mai fermecător decât de obicei, așa că nu ezita să îți exprimi sentimentele. O să ai foarte multe de câștigat.

Astrologul Daniela Simulescu îți sugerează să abandonezi orice tendință de victimizare și să începi să vezi partea plină a paharului. Acesta este un exercițiu esențial pentru creșterea personală și pentru a te bucura pe deplin de vitalitatea acestei perioade, mai ales cat Soarele mai sta in semnul tău. Îmbrățișează schimbările, fii deschis la oportunitățile care apar și nu te teme să faci schimbări în viața ta. Încearcă să vezi partea pozitivă în orice situație și să fii recunoscător pentru binecuvântările tale. Folosește-ți carisma pentru a-ți extinde cercul social și pentru a te conecta cu oameni noi.

Bucură-te de această perioadă plină de vitalitate și lasă astrele să te ghideze spre o versiune mai bună a ta!

Ce înseamnă să ai Mercur retrograd în harta natală? Ești înzestrat cu o inteligență aparte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel