Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Nodurile Lunare se află pe Axa Berbec-Balanță din 12 iulie 2023. Află previziunile pentru fiecare zodie, valabile până în ianuarie 2025.

Anul trecut pe 13 iulie, Nodurile Lunare au trecut de pe Axa Taur-Scorpion la cea Berbec-Balanță, unde vor sta până la începutul anului 2025, mai exact pe 28 ianuarie. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală. 

Așadar, Nodul Nord tranzitează semnul Berbecului, iar Nodul Sud pe cel al Balanței.

Ce ne arată Nodul Nord? El reprezintă lecțiile fundamentale pe care trebuie să le învățăm în această viață. Pe de altă parte, Nodul Sud simbolizează bagajul pe care îl aducem cu noi din viețile anterioare. De aceea, Nodul Sud este asociat cu vieți trecute, pedepse din trecut sau chiar karma.

Nodul Nord reprezintă viitorul, iar Nodul Sud simbolizează trecutul. Acestea sunt puncte sensibile cu care ne naștem și pe care nu le putem controla. Din acest motiv, trebuie să învățăm să le echilibrăm.

Avem tendința de a reveni la obiceiurile vieților anterioare, deoarece ne sunt familiare. Uneori, nu vom dori să lucrăm cu elemente din trecut, ci vom dori să ne concentrăm doar pe drumul spre viitor. Aici apar conflictele și dramele.

Iată care sunt previziunile pentru TOATE semnele zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud este în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Pentru tine, va fi important ca relația să meargă bine! Totuși, un dezechilibru se va resimți în toate parteneriatele, fie ele afective sau profesionale. Nodul Nord îți arată că o relație nu va funcționa până nu îți îndrepți atenția asupra ta. Soluția nu se află în ceea ce spun cei din jur. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud se află în Casa a 6-a, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Până în 2025, pot apărea dezechilibre atât la locul de muncă, cât și în domeniul sănătății. Arhetipul Balanței, care tinde să facă pe plac tuturor, contribuie la această situație. Vrei să te înțelegi bine cu colegii, șefii și toți cei din jur. Ce indică Nodul Nord? Că te-ai cam neglijat pe tine însuți. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud este în Casa a 5-a, iar Nodul Nord în Casa a 11-a. Trebuie să realizezi că nu ești centrul universului. Mulți nativi pot întâmpina situații mai complexe legate de copii. Ce sugerează Nodul Nord? Să îți faci planuri pentru viitor și să privești dincolo de momentul prezent. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Nodul Sud se află în Casa a 4-a, adică zona ta preferată, care cuprinde familia și rudele. În această zonă, vor apărea multe dezechilibre, iar nimic nu va mai fi la fel până în 2025. Relațiile cu frații, verii și părinții vor avea de suferit. Nodul Nord din Casa a 10-a indică faptul că rolul tău în societate nu este să te sacrifici și să te compromiți doar pentru a fi pe placul celor din familie. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Nodul Sud se află în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a. Acest lucru sugerează că nu vei mai fi singura persoană care crede că știe totul. Cu Nodul Nord în această casă, în loc să îți axezi energia pe cererea de drepturi și pe resentimente față de ceilalți, ar fi mai bine să te gândești la posibilitatea de a începe o nouă etapă în învățare, poate chiar să te înscrii la o nouă școală. Până în ianuarie 2025, învățarea și educația la un nivel abstract devin foarte importante. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nodul Sud este în Casa a 2-a, iar Nodul Nord în Casa a 8-a. Apar unele dezechilibre financiare. Toate schimbările financiare prin care vei trece te vor învăța că trebuie să te îndrepți către Nodul Nord, care te îndeamnă să ceri și părerea altora în privința gestionării banilor. Este important să te educi în domeniul financiar. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nodul Sud este în Casa I. Așadar, pot apărea dezechilibre în zona sănătății. Ai momente în care nu mai știi cine ești și simți nevoia ca atenția să fie îndreptată doar asupra ta. În această perioadă, este important să înveți să comunici mai eficient cu cei din jur. Înainte de a lua o decizie majoră, ar fi bine să consulți partenerul, părinții și chiar specialiști din domeniul tău profesional. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nodul Sud este în Casa a 12-a, în timp ce Nodul Nord se află în Casa a 6-a. Pentru unii dintre acești nativi, până în 2025, ar putea fi tentant să se complacă în suferință. Există riscul să rămâi în relații sau la locul de muncă deoarece ai impresia că sunt benefice pentru tine, când, de fapt, nu sunt. Poate exista o tendință de a te sacrifica fără un scop precis. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Nodul Sud în Casa a 11-a, este posibil să te confrunți cu sentimente de frustrare față de prieteni, ori să te implici excesiv în această comunitate. Însă Nodul Nord se află în Casa a 5-a și îți spune că este momentul să renunți la distracții. Poate începi să iei în considerare să ai un copil sau să îți dedici mai mult timp copilului, dacă ai deja. Sau îți descoperi o nouă pasiune care să îți aducă bucurie. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Nodul Sud în Casa a 10-a, atenția ta este îndreptată spre carieră și statutul profesional, aspecte pe care le consideri de bază în viața ta. În schimb, Nodul Nord se află în Casa a 4-a, care face referire la aspecte legate de bază, familie, gospodărie și echilibru interior. Nodul Nord sugerează să îți creezi un colț de liniște și confort acasă, deoarece acest lucru te va ajuta enorm. Este timpul să petreci mai mult timp acasă și să acorzi atenție relațiilor cu cei dragi și cu propria persoană. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nodul Sud din Casa a 9-a zice că este momentul să împărtășești cunoștințele pe care le-ai acumulat cu alții. Învățarea și călătoriile pot fi instrumente cheie în acest proces. Pe de altă parte, Nodul Nord în Casa a 3-a te îndeamnă să călătorești, dar să o faci și în interiorul tău, pentru a te descoperi mai profund. Este important să devii mai vizibil, să împărtășești cunoștințele pe care le ai, să scrii și să te implici activ pentru a-ți arăta abilitățile. Nu le ține doar pentru tine. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Nodul Nord se află în Casa a 2-a, iar Nodul Sud în Casa a 8-a. Această axă poate aduce conștientizarea că nu mai primiți recunoașterea financiară pe care o meritați sau că întâmpinați dificultăți în gestionarea resurselor financiare. Mai mult, poți oscila între perioade de energie intensă și momente de oboseală extremă. Nodul Nord sugerează să găsești noi modalități de a-ți spori veniturile. Poate fi un moment favorabil pentru a-ți diversifica sursele de venit și pentru a-ți consolida securitatea financiară. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 22 iunie: „Învățăm lecția echilibrului și a răbdării!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel